ΤΟΥΡΚΙΑ

Νίκη τίτλου με τρελή ανατροπή για την Γαλατάσαραϊ του Μήτρογλου

Νίκη τίτλου με τρελή ανατροπή για την Γαλατάσαραϊ του Μήτρογλου

Αν και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο η Γαλατάσαραϊ κατάφερε να πάρει νίκη τίτλου με 3-2 στην έδρα της Ρίζεσπορ, με τον Ντιανέ να σκοράρει δύο φορές στις καθυστερήσεις (VIDEO)!

Απίστευτο και όμως αληθινό! Η Γαλατάσαραϊ μπήκε στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Ρίζεσπορ ούσα πίσω στο σκορ με 2-1 και το φινάλε την βρήκε να έχει πανηγυρίσει δύο γκολ και να παίρνει τη νίκη με 3-2, που την κρατάει στην κορυφή της βαθμολογίας και της δίνει αβαντάζ για τον τίτλο δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Η "Τσιμ Μπομ" προηγήθηκε μόλις στο 9' με τον Φεγκουλί όμως ισοφαρίστηκε στο 45' από τον Μουρικί και στο 76' δέχτηκε νέα μαχαιριά, αυτή τη φορά από τον Ουμάρ που έβαλε μπροστά στο σκορ με 2-1 τους γηπεδούχους.

Στο φινάλε όμως μίλησε δις ο Εμπαγέ Ντιανέ, ο Σενεγαλέζος φορ για τον οποίο η Γαλατάσαραϊ δαπάνησε 10.000.000 ευρώ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για να τον αποκτήσει από την Κασίμπασα και να δυναμώσει τη γραμμή κρούσης της.

Ο 27χρονος επιθετικός ισοφάρισε αρχικά στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (δόθηκε μετά από χρήση του VAR) ενώ στο 97' έστειλε τους ανθρώπους της Γαλατάσαραϊ στον έβδομο ουρανό, γράφοντας το τελικό 3-2 για την ομάδα του με κεφαλιά μετά από σέντρα του Φεγκουλί από τα δεξιά!

"Μπράβο παιδιά!!! Τεράστια νίκη με καρδιά και αποφασιστικότητα, εκπλητική ανατροπή!", έγραψε στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter ο Κώστας Μήτρογλου που έμεινε εκτός αποστολής από τον συγκεκριμένο αγώνα.

Ρίζεσπορ - Γαλατάσαραϊ 2-3 (Highlights):

Η σύνθεση της Γαλατάσαραϊ: Μουσλέρα, Μαριάνο, Λουγινταμά, Μαρκάο, Ναγκατόμο, Ντονκ (62' Ακαμπαμπά (74' Τσελίκ)), Φερνάντο, Φεγκουλί, Εντιαγέ (83' Γκουμούς), Ονιεκούρου, Ντιανέ

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ