ΤΟΥΡΚΙΑ

Μάγκας διαιτητής ζήτησε συγγνώμη από προπονητή on air!

Μάγκας διαιτητής ζήτησε συγγνώμη από προπονητή on air!

Ο Τούρκος διαιτητής, Ντενίζ Τσοπάν, αδίκησε την Κασίμπασα στο ισόπαλο 1-1 με τη Ρίζεσπορ και έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη από τον προπονητή της την ώρα που έκανε δηλώσεις. Αν μη τι άλλο, αντρίκεια στάση (VIDEO).

Λάθη δεν κάνουν όσοι δεν δρουν. Όλοι οι υπόλοιποι αποκλείεται να μην προβούν κάποια στιγμή σε κάποιο. Άλλες φορές χοντρό και άλλες φορές λιγότερο επώδυνο. Το θέμα είναι να έχει την δύναμη κάποιος να τα αναγνωρίσει και να προσπαθήσει να μην τα επαναλάβει, τουλάχιστον εσκεμμένα.

Ο Τούρκος διαιτητής, Ντενίζ Τσομπάν αδίκησε την Κασίμπασα στο 1-1 με τη Ρίζεσπορ, όταν καταλόγισε εις βάρος της πέναλτι στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Ο ίδιος προφανώς είδε την φάση σε βίντεο ή ενημερώθηκε σχετικά και προσπάθησε να επανορθώσει. Προέβη, δε, σε μια ενέργεια που δεν την συναντά κάποιος εύκολα και είναι άξιος συγχαρητηρίων.

Μετά το τέλος του ματς, διέκοψε τις ζωντανές δηλώσεις του προπονητή της Κασίμπασα, Ρίζα Τσαλιμπάι, ζητώντας του συγγνώμη, όπως και από την τουρκική ομοσπονδία ποδοσφαίρου και την επιτροπή διαιτησίας της χώρας. Μάλιστα, είπε πως θα σκεφτεί το μέλλον του στον χώρο ύστερα από το λάθος που έκανε, δείχνοντας την ειλικρίνειά του.

Ο κόουτς της Κασίμπασα, του έσφιξε το χέρι, δέχτηκε την συγγνώμη του και του είπε πως λάθη κάνουν όλοι, όμως ο ίδιος είχε το θάρρος να το παραδεχτεί δημόσια, ενώ του είπε να μην εγκαταλείψει την διαιτησία, διότι το ποδόσφαιρο έχει ανάγκη τέτοιους ανθρώπους. Σε κάθε περίπτωση, ένα σκηνικό σπάνιο, όμορφο και διδακτικό...

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ