ΤΟΥΡΚΙΑ

Κοντά στη Φενέρμπαχτσε ο Κοεντράο

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΦΑΜΠΙΟ ΚΟΕΝΤΡΑΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΦΑΜΠΙΟ ΚΟΕΝΤΡΑΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Στη Φενέρμπαχτσε θα συνεχίσει την καριέρα του ο 31χρονος Πορτογάλος αριστερός μπακ, Φάμπιο Κοεντράο, ο οποίος το καλοκαίρι βρέθηκε μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ.

Κατά την παρελθούσα (θερινή) μεταγραφική περίοδο βρέθηκε κοντά στον ΠΑΟΚ. Ο Φάμπιο Κοεντράο μάλιστα είχε ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη, πέρασε από ιατρικά, αλλά ζήτησε προθεσμία για ν' απαντήσει στον Δικέφαλο.

Μετά από έξι μήνες χωρίς ομάδα ο 31χρονος Πορτογάλος αριστερός μπακ είναι κοντά στον επόμενο επαγγελματικό του σταθμό. Σύμφωνα με τουρκικά και πορτογαλικά ΜΜΕ έχει έλθει σε συμφωνία με τη Φενέρμπαχτσε.

Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης αναζητούσε ενίσχυση στο αριστερό αμυντικό άκρο, καθώς ο 30χρονος Τούρκος, Χασάν Αλί Καλντιρίμ, είναι επιρρεπής σε τραυματισμούς. Τον Κοεντράο προσπάθησε ν' αποκτήσει και η Πόρτο, αλλά η συμφωνία των δυο πλευρών ναυάγησε μετά από έντονες αντιδράσεις των οπαδών των δράκων.

Ο Κοεντράο ξεκίνησε την καριέρα του από τη Ρίο Άβε και το 2007 μετακόμισε στην Μπενφίκα, όπου έμεινε για μια τετραετία μεσολαβούντων των δανεισμών σε Νασιονάλ, Σαραγόσα, Ρίο Άβε. Το 2011 τον απέκτησε η Ρεάλ, στην οποία έμεινε μέχρι το 2018 ενώ αγωνίστηκε ως δανεικός σε Μονακό και Σπόρτινγκ. Η Ρίο Άβε την περασμένη σεζόν (2018-2019) ήταν και η τελευταία ομάδα του. Η Φενέρμπαχτσε έχει συγκεντρώσει μετά από 16 ματς 28 βαθμούς και βρίσκεται στην τέταρτη θέση της τουρκικής SuperLig.

Photo credits: Εurokinissi

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ