ΤΟΥΡΚΙΑ

Κάριους: Έκανε προσφυγή στην Μπεσίκτας και επιστρέφει στη Λίβερπουλ

Liverpool goalkeeper Loris Karius can't stop the ball shot by Real Madrid's Gareth Bale during the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Pavel Golovkin)
Liverpool goalkeeper Loris Karius can't stop the ball shot by Real Madrid's Gareth Bale during the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Pavel Golovkin) AP PHOTO/PAVEL GOLOVKIN

Ο Κάριους κατέθεσε προσφυγή κατά της Μπεσίκτας για οφειλές, ενώ η τουρκική ομάδα δεν θα πληρώσει την οψιόν αγοράς του από την Λίβερπουλ.

Με επεισοδιακό τρόπο θα ολοκληρωθεί η συνεργασία του Λόρις Κάριους με την Μπεσίκτας αφού ο 26χρονος τερματοφύλακας έχει καταθέσει προσφυγή σε βάρος της τουρκικής ομάδας αφού έχει καθυστερήσει να τον πληρώσει.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε επαφές ώστε να τα βρουν εξωδικαστικά με τον παίκτη να λαμβάνει περίπου 400.000 λίρες σε δόσεις.

Βέβαια, όλα τα παραπάνω ουσιαστικά τελειώνουν την παρουσία του Κάριους στην τουρκική ομάδα. Στη συμφωνία της Μπεσίκτας με τη Λίβερπουλ υπηρχε οψιόν αγοράς του για το ερχόμενο καλοκαίρι αλλά δεν θα ενεργοποιηθεί.

Ο Κάριους φέτος μέτρησε 32 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και δέχτηκε 46 γκολ, ενώ σε οκτώ αναμετρήσεις κράτησε ανέπαφη την εστία του. Φυσικά, η επιστροφή του στη Λίβερπουλ δεν σημαίνει οτι θα παραμείνει σε αυτή.

Το συμβόλαιο του 26χρονου Γερμανού τερματοφύλακα με τους κόκκινους έχει διάρκεια μέχρι το 2022 και δεν αποκλείεται να έχουμε ένα πρόωρο διαζύγιο των δύο πλευρών. Υπενθυμίζουμε ότι η τελευταία φορά που ο Κάριους φόρεσε τη φανέλα της Λίβερπουλ ήταν στον τελικό του Champions League κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Εκεί μετά από δικά του λάθη είχε συμβάλει στη νίκη της Ρεάλ με 3-1 και όπως αποκάλυψε πρόσφατα δέχτηκε απειλές θανάτου μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ