ΤΟΥΡΚΙΑ

Η "ψυχρή" χειραψία Περέιρα - Φαν Πέρσι

Η "ψυχρή" χειραψία Περέιρα - Φαν Πέρσι

Οι σχέσεις των Βίτορ Περέιρα και Ρόμπιν Φαν Πέρσι βαδίζουν σε τεντωμένο σχοινί. Απόδειξη τούτου η "αναγκαστική" χειραψία των δύο, πριν το Μπεσίκτας - Φενέρμπαχτσε. Στον πάγκο, άφησε ο Πορτογάλος (ξανά) τον Ολλανδό. (VIDEO)

Ο Ρόμπιν φαν Πέρσι δεν ξεκίνησε στο βασικό σχήμα του αγώνα της Φενέρμπαχτσε με τη Μπούρσασπορ. Όταν ο Βίτορ Περέιρα αποφάσισε να τον ρίξει στο ματς, ο Ολλανδός του επιτέθηκε σε έντονο ύφος. Τρία λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, σκόραρε, αλλά το ρήγμα στη σχέση επιθετικού-προπονητή της Φενέρμπαχτσε, ήταν εμφανές.

Μπορεί η εβδομάδα που πέρασε να χρησίμευσε στην εκτόνωση της κρίσης, ωστόσο η απόφαση του Πορτογάλου πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού να αφήσει στον πάγκο εκ νέου τον Ολλανδό επιθετικό, στο ντέρμπι με την Μπεσίκτας, έριξε νέο "λάδι στη φωτιά".

Ο Βίτορ Περέιρα έσπευσε να δώσει το χέρι του σε όλους τους ποδοσφαιριστές της Φενέρμπαχτσε μέχρι που έφθασε στον Ρόμπιν φαν Πέρσι. Δείτε τη "ψυχρή" αντίδραση του Ολλανδού όταν ο Πορτογάλος του έτεινε το χέρι του αλλά και το βλέμμα του Ντιέγκο.

Τελικά, ο Φαν Πέρσι πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 61ο λεπτό, στη θέση του Φερναντάο, σκόραρε τέσσερα λεπτά αργότερα, ωστόσο η Φενέρμπαχτσε δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα με 3-2 από την Μπεσίκτας

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ