ΤΟΥΡΚΙΑ

Η Γαλατά του Μήτρογλου "χτυπάει" Φαλκάο

Monaco forwarder Radamel Falcao reacts after he failed to score a penalty during a Group A Champions League soccer match between Atletico Madrid and Monaco at the Metropolitano stadium in Madrid, Wednesday, Nov. 28, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
Monaco forwarder Radamel Falcao reacts after he failed to score a penalty during a Group A Champions League soccer match between Atletico Madrid and Monaco at the Metropolitano stadium in Madrid, Wednesday, Nov. 28, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Στη Γαλλία επισημαίνουν ότι δύο τουρκικές ομάδες ενδιαφέρονται για τις υπηρεσίες του Ρανταμέλ Φαλκάο. H πρωτιά μεταξύ Γαλατά και Φενέρ στο κλαμπ του Κώστα Μήτρογλου.

Η Equipe αναφέρει σε δημοσίευμα της πως δύο ομάδες από την Τουρκία, η Γαλατασαράι και η Φενέρμπαχτσε δείχνουν ενδιαφέρον για τον Ρανταμέλ Φαλκάο τις τελευταίες ώρες. Το κλαμπ στο οποίο αγωνίζεται ο Κώστας Μήτρογλου με διετή δανεισμό από την Μαρσέιγ φέρεται να έχει τον πρώτο λόγο.

Συγκεκριμένα, οι Γάλλοι γράφουν ότι ο Φατίχ Τερίμ βλέπει με καλό μάτι την περίπτωση του Κολομβιανού γκολεαδόρ και η Γαλατά έχει στείλει ήδη εκπροσώπους της για να διαπραγματευτούν μαζί του το ενδεχόμενο να μετακομίσει από το Μονακό στην Τουρκία.

Στενά παρακολουθεί και η Φενέρ την υπόθεση του 33χρονου, ώστε αν δεν τα καταφέρει η μεγάλη της αντίπαλος, να είναι έτοιμη να κάνει τη δική της κίνηση. Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι τον χαρισματικό σκόρερ έχουν προσεγγίσει ομάδες από την Σαουδική Αραβία (μία) και από την Κίνα (δύο).

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ