ΤΟΥΡΚΙΑ

Γκόμεθ: "Η Μπεσίκτας είναι όπως η Μπάγερν"

Γκόμεθ: "Η Μπεσίκτας είναι όπως η Μπάγερν"

Ο Μάριο Γκόμεθ είναι αναγεννημένος τη φετινή σεζόν στη Μπεσίκτας και δεν έχασε την ευκαιρία μέσω δηλώσεών του να ρίξει το "καρφί" του για την πρώην ομάδα του, Φιορεντίνα.

Στη Φιορεντίνα δεν κατάφερε ποτέ να δείξει το πρόσωπο που είχε στη Μπάγερν Μονάχου χτυπημένος και από τραυματισμούς (29 συμμετοχές και 7 γκολ σε μία διετία), όμως φέτος τα πράγματα πηγαίνουν... πρίμα για τον Γερμανό άσο, έχοντας απολογισμό 6 γκολ σε 8 ματς τουρκικού πρωταθλήματος με τη φανέλα της Μπεσίκτας.

Ο 30χρονος Γερμανός φορ αγωνίζεται ως δανεικός στους "αετούς" μέχρι το καλοκαίρι του 2016 (έχουν οψιόν αγοράς του) και θέλοντας να δείξει πόσο καλά αισθάνεται στο νέο του περιβάλλον δεν έχασε την ευκαιρία να συγκρίνει τη Μπεσίκτας με τη Φιορεντίνα.

"Βιώνω τα ίδια συναισθήματα με αυτά που είχα όταν έπαιζα στη Μπάγερν: οπουδήποτε παίζουμε ξέρουμε ότι μπορούμε να νικήσουμε και συχνά τα καταφέρνουμε. Αυτό είναι πολύ ωραίο.

Στη Φιορεντίνα χάναμε παιχνίδια κόντρα σε Γιουβέντους και Ρόμα και αμέσως μετά δεν υπήρχε καμία πίεση, ξεπερνούσαμε μάλλον γρήγορα τις ήττες, ενώ εδώ μας κακοφαίνονται ακόμα και οι ισοπαλίες", τόνισε χαρακτηριστικά ο Γκόμεθ, ο οποίος δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του για την οργάνωση του τουρκικού συλλόγου.

"Το προπονητικό κέντρο είναι εφάμιλλο με αυτό της Μπάγερν Μονάχου, ο κάθε παίκτης έχει το δικό του δωμάτιο και μπορεί να ζήσει εκεί σαν να βρίσκεται σε ξενοδοχείο. Υπάρχουν τρία γήπεδα προπόνησης που έχουν τον ίδιο χλοοτάπητα με αυτό του σταδίου.

Η Μπεσίκτας είναι ένας πολύ οργανωμένος σύλλογος, δεν ήξερα πως θα έβρισκα έτσι τα πράγματα. Μου αρέσει αυτό το στιλ ζωής, πίστευα ότι εδώ τα πάντα είναι χαωτικά. Ο Σενόλ Γκιουνές είναι ένας εξαιρετικός προπονητής".

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ