ΤΟΥΡΚΙΑ

Γαλατάσαραϊ: Θέλει Μάντζουκιτς στη θέση του Φαλκάο

Juventus' Mario Mandzukic celebrates after he scored his side's first goal during a Serie A soccer match between AC Milan and Juventus, at Milan's San Siro stadium, Sunday, Nov. 11, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus' Mario Mandzukic celebrates after he scored his side's first goal during a Serie A soccer match between AC Milan and Juventus, at Milan's San Siro stadium, Sunday, Nov. 11, 2018. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Μάριο Μάντζουκιτς έμεινε ελεύθερος από την Αλ Ντουχάιλ και έγινε άμεσα πόλο έλξης για αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους, με την Γαλατάσαραϊ να προστίθεται στο γκρουπ των ομάδων που ενδιαφέρονται έντονα για την απόκτησή του.

Μπορεί ο Μάριο Μάντζουκιτς να μην μάγεψε στο Κατάρ με την Αλ Ντουχάιλ και να αποχώρησε μετά από έξι μήνες παρουσίας εκεί με απολογισμό μόλις ενός γκολ, ωστόσο αυτό δεν εμποδίζει πολλές ευρωπαϊκές ομάδες να έχουν σχηματίσει ουρά για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Ο 34χρονος επιθετικός έχει αποδείξει την κλάση του σε υψηλό επίπεδο, φορώντας τη φανέλα των Μπάγερν Μονάχου, Ατλέτικο Μαδρίτης, Γιουβέντους καθώς και της εθνικής Κροατίας με την οποία έπαιξε και στον τελικό του περασμένου Μουντιάλ και όλα δείχνουν πως πολύ σύντομα θα βρει το νέο ποδοσφαιρικό του σπίτι στην Γηραιά Ήπειρο.

Οι μνηστήρες που έχουν ακουστεί είναι αρκετοί, με την μαδριλένικη " As" να αποκαλύπτει σε σημερινό της δημοσίευμα πως σε αυτούς προστέθηκε και η Γαλατάσαραϊ, που τον θεωρεί ιδανικό για να αντικαταστήσει στη γραμμή κρούσης τον Ρανταμέλ Φαλκάο, που βγάζει αρκετά προβλήματα τραυματισμών το τελευταίο διάστημα.

"Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης είναι έτοιμη να προσφέρει ένα ποσό μεταξύ 3 και 4 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο για να τον πείσει να μετακομίσει στην Τουρκία", αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ