ΤΟΥΡΚΙΑ

Γαλατάσαραϊ: Νίκη με γκολ Φαλκάο στο ντεμπούτο του

Γαλατάσαραϊ: Νίκη με γκολ Φαλκάο στο ντεμπούτο του

Ο Ρανταμέλ Φακάο πραγματοποίησε ιδανικό ντεμπούτο με τη φανέλα της Γαλατάσαραϊ καθώς πέτυχε το μοναδικό γκολ στο εντός έδρας 1-0 επί της Κασίμπασα για την 4η αγωνιστική της Super Lig (VIDEO).

Στο αεροδρόμιο τον υποδέχτηκαν 25.000 φίλοι της Γαλατάσαραϊ, στην παρουσίασή του ο αριθμός αυτός έφτασε τους 40.000 ενώ το βράδυ της Παρασκευής (14/9) γύρω στους 50.000 βρέθηκαν στις εξέδρες της "Τουρκ Τέλεκομ Αρένα" για να τον δουν διά ζώσης στο ντεμπούτο του με τα κοκκινοκίτρινα.

Ο Ρανταμέλ Φαλκάο φρόντισε ωστόσο να τους αποζημιώσει με το παραπάνω καθώς ήταν εκείνος που πέτυχε το γκολ της νίκη της Τσιμ Μπομ στο 1-0 επί της Κασίμπασα, υπογράφοντας έτσι το πρώτο της εντός έδρας τρίποντο στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Το χρυσό γκολ για την ομάδα του Φατίχ Τερίμ ήρθε στο 38', με τον Κολομβιανό να δέχεται την ασίστ από τον Μπαϊράμ και να εκτελεί με σουτ μέσα από την περιοχή, με τη μπάλα να βρίσκει στο πόδι αντίπαλου αμυντικού και να ξεγελάει τον τερματοφύλακα που έπεσε στην άλλη γωνία.

Σημειώνεται πως ο Φαλκάο αγωνίστηκε μέχρι το 90', για να αποτελέσει στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας του αγώνα την τελευταία αλλαγή του Τερίμ και να γνωρίσει την αποθέωση από τους οπαδούς της Γαλατάσαραϊ.

Η σύνθεση της Γαλατάσαραϊ: Μουσλέρα, Μαριάνο, Μαρκάο, Λουγινταμά, Ναγκατόμο, Ενζονζί, Φεγκουλί (80' Μπουγιούκ), Μπελχαντά, Λεμινά (30' Μπαϊράμ), Μπάμπελ, Φαλκάο (90' Ντονκ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ρανταμέλ Φαλκάο: Η Γαλατά τον ανακοίνωσε με video υπερπαραγωγή
Παρουσίαση Φαλκάο με 40.000 οπαδούς!
Απίστευτη υποδοχή: 25.000 φίλοι της Γαλατά στο αεροδρόμιο για τον Φαλκάο!
TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ