ΤΟΥΡΚΙΑ

Γαλατάσαραϊ - Μπασακσεχίρ: Ψαλιδάκι τίτλου από Φεγκουλί!

Galatasaray midfielder Sofiane Feghouli celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League Group D soccer match between Galatasaray and Porto in Istanbul, Tuesday, Dec. 11, 2018. (AP Photo/Lefteris Pitarakis)
Galatasaray midfielder Sofiane Feghouli celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League Group D soccer match between Galatasaray and Porto in Istanbul, Tuesday, Dec. 11, 2018. (AP Photo/Lefteris Pitarakis) AP PHOTO/LEFTERIS PITARAKIS

Η Μπασακσεχίρ πήγε προηγούμενη στην ανάπαυλα του ντέρμπι κορυφής με την Γαλατάσαραϊ, όμως η ομάδα του Κώστα Μήτρογλου έφερε το ματς στα ίσα με κινηματογραφικό γκολ από Φεγκουλί (VIDEO).

Η 33η αγωνιστική στο τουρκικό πρωτάθλημα βρίσκει την Γαλατάσαραϊ και την Μπασακσεχίρ να αναμετρώνται το απόγευμα της Κυριακής σε ένα ματς κομβικό για τη μάχη του τίτλου, από τη στιγμή που αμφότερες μοιράζονταν την κορυφή με 66 βαθμούς δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Οι φιλοξενούμενοι, που χρειάζονταν μόνο νίκη από τη στιγμή που η ισοπαλία ευνοούσε την Γαλατάσαραϊ λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων, άνοιξαν το σκορ στο 17' με τον Μπάιτς όμως το προβάδισμά τους αυτό δεν το κράτησαν για πολλή ώρα.

Και αυτό γιατί η ομάδα του Κώστα Μήτρογλου (έμεινε εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού) έφτασε στην ισοφάριση στο δεύτερο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου με ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς.

Πρωταγωνιστής ο Σοφιάν Φεγκουλί που μετά από εκτέλεση κόρνερ πήρε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, για να πάρει ο ίδιος το ριμπάουντ και με ανάποδο ψαλίδι να στείλει τη μπάλα με αριστοτεχνικό τρόπο στη δεξία γωνία της εστίας της Μπασακσεχίρ!

Το 1-1 ήταν γεγονός με ένα από τα ωραιότερα γκολ της φετινής σεζόν στην Ευρώπη και ο Αλγερινός μέσος ανέβασε κατακόρυφα τα ντεσιμπέλ στην κατάμεστη "Turk Telekom", με τους οπαδούς της Τσιμ Μπομ να πανηγυρίζουν ένα γκολ που ενδέχεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στη μάχη του τίτλου.

Photo Credits: AP Photo/Lefteris Pitarakis

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ