ΤΟΥΡΚΙΑ

Γαλατασαράι: Απέκτησε δανεικό τον Ενζονζί

Arsenal's Aaron Ramsey, left, and Sevilla's Steven N'Zonzi battle for the ball during the Emirates Cup soccer match Arsenal against Sevilla FC at the Emirates Stadium, London, Sunday, July 30, 2017. (John Walton/PA via AP)
Arsenal's Aaron Ramsey, left, and Sevilla's Steven N'Zonzi battle for the ball during the Emirates Cup soccer match Arsenal against Sevilla FC at the Emirates Stadium, London, Sunday, July 30, 2017. (John Walton/PA via AP) AP

Ποδοσφαιριστής της Γαλατασαράι είναι και επίσημα ο Στεφάν Ενζονζί, με τη Ρόμα να ανακοινώνει την παραχώρηση του Γάλλου μέσου στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης.

Στην Τουρκία θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν ο Στεφάν Ενζονζί, με τη Ρόμα να ανακοινώνει την παραχώρηση του Γάλλου μέσου στη Γαλατασαράι.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Σεβίλλης δόθηκε δανεικός για έναν χρόνο και εφόσον θελήσει η Γαλατά να επεκτείνει τον δανεισμό μέχρι το καλοκαίρι του 2021 θα πρέπει να δώσει 500.000 ευρώ στους τζαλορόσι για τον 30χρονο.

Στη συμφωνία υπάρχει οψιόν αγοράς. Τι προβλέπει αυτή; Αν η Γαλατάσαραϊ θελήσει να τον κάνει δικό της, πρέπει να καταβάλει 16 εκατ. ευρώ μέχρι τις 30 Ιουνίου, ενώ από εκεί και μετά και ως τις 30 Ιουνίου του 2021 μπορεί να το κάνει με 13 εκατ. ευρώ κι ενώ το συμβόλαιό του εκπνέει το 2022.

Walton/PA via AP

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ