ΤΟΥΡΚΙΑ

Φουλάρει για Αρντά Τουράν η Γαλατάσαράι

Barcelona's Arda Turan, left, scores his side's 4th goal with a personal hat trick during the Champions League, Group C, soccer match between FC Barcelona and Borussia Moenchengladbach at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday Dec. 6, 2016. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona's Arda Turan, left, scores his side's 4th goal with a personal hat trick during the Champions League, Group C, soccer match between FC Barcelona and Borussia Moenchengladbach at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday Dec. 6, 2016. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Η Γαλατάσαράι παλεύει δυναμικά για να κάνει δικό της τον Αρντά Τουράν από την Μπαρτσελόνα. Η τουρκική ομάδα κινείται για τον επαναπατρισμό κι την επανένταξη του 30χρονου Τούρκου μέσου στο δυναμικό της. Κλείνει και Ασαμόα η Γαλατά.

Ο Αρντά Τουράν δεν χωράει στα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε, το έχει δηλώσει και ο ίδιος ο Ισπανός προπονητής, επομένως ο Τούρκος μέσος αναζητά τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό. Ο ίδιος βρήκε την "πόρτα" της Ατλέτικο κλειστή, με τον επαναπατρισμό να φαντάζει πιο κοντά από ποτέ, αν πιστέψουμε και το ρεπορτάζ που προέρχεται από την γειτονική χώρα.

Το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων αναφέρει πως η Γαλατά είναι κοντά σε μια ακόμη ηχηρή μετεγγραφή, αφού κινείται για τον επαναπατρισμό κι την επανένταξη του 30χρονου Τούρκου μέσου στο δυναμικό της. Μάλιστα, τα λεφτά του ετήσιου συμβολαίου του (7.000.000 ευρώ), θα τα καλύψει ο χορηγός της ομάδας.

Η ομάδα του Ίγκορ Τούντορ έχει ξοδέψει πολλά λεφτά φέτος για μετεγγραφικές κινήσεις και ετοιμάζεται για μια ακόμη, φέρνοντας έναν παίκτη, ο οποίος μπορεί να προσδώσει πολλή ποιότητα και εμπειρία. Ο Τουράν φόρεσε τη φανέλα της από το 2004 έως το 2011, πανηγυρίζοντας ένα πρωτάθλημα, ένα Κύπελλο κι ένα Super Cup.

ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΣΑΜΟΑ Η ΓΑΛΑΤΑ

Εξάλλου, η Γαλατά φέρεται να βρίσκεται στην τελική ευθεία για ακόμα μια εξαιρετική μετεγραφή, καθώς έχει υπάρξει συμφωνία με την Γιουβέντους για την μετακίνηση του 28χρονου, Κουάντουο Ασαμόα. Στον παίκτη προσφέρει τετραετές συμβόλαιο με αποδοχές 3.000.000 ευρώ τον χρόνο και το deal θα κλείσει μόλις η Γιουβέντους πάρει από την Αταλάντα τον 24χρονο, Λεονάρντο Σπινατσόλα, τον οποίον προορίζει ως αντικαταστάτη του.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ