ΤΟΥΡΚΙΑ

"Εζίλ στην Φενέρ; Γιατί όχι..."

Arsenal's German midfielder Mesut Ozil during their English Premier League football match against Norwich City at the Emirates Stadium in London, on October 19, 2013. AFP PHOTO/GLYN KIRK  
                                                                                                             
RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or live services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.        (Photo credit should read GLYN KIRK/AFP/Getty Images)
Εζίλ AFP/GETTY IMAGES

Ο μάνατζερ του Μεσούτ Εζίλ μίλησε για το μέλλον του πελάτη του και μεταξύ άλλων τόνισε πως δεν αποκλείεται να αποχωρήσει ο παίκτης από την Άρσεναλ το καλοκαίρι.

Σε μία εποχή που η Άρσεναλ σπάνια ξοδεύει πολλά χρήματα για μεταγραφές, ο Μεσούτ Εζίλ αποτέλεσε εξαίρεση το καλοκαίρι του 2013. Ο Αρσέν Βενγκέρ ζήτησε τον Γερμανό μεσοεπιθετικό και η διοίκηση των "κανονιέρηδων" έδωσε 57 εκ. ευρώ για να τον φέρει στο Λονδίνο.

Δυο χρόνια μετά ο 26άχρονος άσος φαίνεται πως βρίσκει σιγά-σιγά τα πατήματα του, όμως όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του, το μέλλον μπορεί να τον φέρει μακριά από την Άρσεναλ.

"Θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος της σεζόν. Αν όμως είναι να φύγει, τότε η Φενέρμπαχτσε αποτελεί μία επιλογή", είπε αρχικά ο μάνατζερ του Εζίλ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Τουρκιά κι έβαλε... φωτιά.

"Η Φενέρ είναι μεγάλος σύλλογος και ο Εζίλ αν δεχόταν μία καλή πρόταση θα μπορούσε να πει το "ναι". Είναι όμως νωρίς να μιλάμε για μεταγραφές", κατέληξε.

Αξίζει να σημειώσουμε πως το καλοκαίρι η Φενέρμπαχτσε απέκτησε τους Ρόμπιν Φαν Πέρσι και Νάνι, οπότε το χρήμα δεν λείπει από τα ταμεία του συλλόγου.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ