ΤΟΥΡΚΙΑ

"Έχουμε συμφωνήσει με Πίρλο και Ροναλντίνιο"

Brazil's Ronaldinho tries to get past Italy's Andrea Pirlo
Brazil's Ronaldinho tries to get past Italy's Andrea Pirlo PA WIRE

Ο πρόεδρος της Αντάλιασπορ, Γκουλτεκίν Γκεντσέρ, αποκάλυψε πως έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τους Αντρέα Πίρλο και Ροναλντίνιο για να υπογράψουν συμβόλαιο με την ομάδα του!

Μετά την έντονη φημολογία των τελευταίων 24ώρων που ήθελαν την Αντάλιασπορ να προσφέρει το ποσό των 2.000.000 ευρώ στον Αντρέα Πίρλο για να φορέσει για οκτώ ματς τη φανέλα της κατά τη διάρκεια της διακοπής του MLS (250.000 ευρώ για κάθε συμμετοχή), ήρθε η επιβεβαίωση από τα πλέον αρμόδια χείλη.

Για την ακρίβεια από τον πρόεδρο του τουρκικού συλλόγου, νεοφώτιστου φέτος στην κορυφαία κατηγορία του πρωταθλήματος της γειτονικής χώρας, ο οποίος αποκάλυψε με σημερινές του δηλώσεις:

"Έχουμε μιλήσει με τον Πίρλο και τον μάνατζέρ του, θέλει να έρθει να παίξει για την Αντάλιασπορ. Τώρα έχουμε συζητήσεις με τον Ροναλντίνιο και τους εκπροσώπους του. Και αυτός είναι έτοιμος να ερθει στην Αντάλιασπορ.

"Έχουμε συμφωνήσει με Πίρλο και Ροναλντίνιο"
ANADOLU AJANS

"Έχουμε μία καταρχήν συμφωνία και με τους δύο ποδοσφαιριστές. Εάν έχουμε την οικονομική κάλυψη, θα έχουμε την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων".

Υπενθυμίζεται πως η Αντάλιασπορ απέκτησε το περασμένο καλοκαίρι τον Σαμουέλ Ετό ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκεται ακριβώς στη μέση της βαθμολογίας (9η σε σύνολο 18 ομάδων), απέχοντας 11 πόντους από την πρωτοπόρο Μπεσίκτας.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ