ΤΟΥΡΚΙΑ

Δεν κατέβηκε να παίξει στον ημιτελικό Κυπέλλου Τουρκίας η Μπεσίκτας

Besiktas, center, and Fenerbahce players leave the pitch after Besiktas coach Senol Gunes was injured by an object during the Turkish Cup semi-final second leg match between Besiktas and Fenerbahce in Istanbul, Thursday, April 19, 2018. The Turkish Cup semifinal between Fenerbahce and Besiktas was abandoned on Thursday after visiting coach Senol Gunes was injured by an object thrown from the stands. (AP Photo)
Φενέρ, Μπεσίκτας (AP Photo) AP

Η Μπεσίκτας έκανε πράξη τα όσα είχε πει ενόψει του επαναληπτικού αγώνα του Κυπέλλου Τουρκίας με τη Φενέρμπαχτσε και δεν κατέβηκε να αγωνιστεί. Πέρασε η Φενέρμπαχτσε.

Δεν κατέβηκε τελικά να αγωνιστεί, όπως είχε ανακοινώσει άλλωστε η Μπεσίκτας, στον ημιτελικό του Κυπέλλου Τουρκίας με τη Φενέρμπαχτσε που είχε διακοπή λόγω τραυματισμού του Σενιόλ Γκιουνές στο 57' της αναμέτρησης.

Κάτι που είχε κάνει γνωστό και με σχετική ανακοίνωση όταν είχε ανακοινωθεί πως το παιχνίδι θα γίνει ξανά παρά το γεγονός πως ο Γκιουνές είχε τραυματιστεί από αντικείμενο που πέταξαν οι οπαδοί των γηπεδούχων.

Η Μπεσίκτας δεν κατέβηκε τελικά να αγωνιστεί και έτσι η Φενέρ πήρε την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Τουρκίας.

Μετά απ' αυτή την απόφαση η Μπεσίκτας δεν θα έχει τη δυνατότητα να παίξει στο Κύπελλο την επόμενη σεζόν ενώ θα δώσει πίσω τα 4 εκατομμύρια τουρκικές λίρες που κέρδισε από τη συμμετοχή της στο Κύπελλο τη φετινή σεζόν.

Ο τεχνικός της Φενέρμπαχτσε δήλωσε στους δημοσιογράφους: "Η Μπεσίκτας πήρε μια δύσκολη απόφαση. Θα προτιμούσα να είχα χάσει αντί να κερδίσω με αυτό τον τρόπο".

PHOTO CREDITS: AP IMAGES

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ