ΤΟΥΡΚΙΑ

Απέκλεισε τη Γαλατάσαραϊ η Αλάνιασπορ των Ελλήνων

Απέκλεισε τη Γαλατάσαραϊ η Αλάνιασπορ των Ελλήνων

Η Αλάνιασπορ των Τζαβέλλα, Σιώπη και Μπακασέτα ηττήθηκε εκτός έδρας από την Γαλατάσαραϊ με 3-1, όμως το 2-0 του πρώτου αγώνα έδωσε την πρόκριση στην "παρέα" των Ελλήνων για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Τουρκίας.

Ο Τάσος Μπακασέτας είχε σκοράρει ένα τρομερό γκολ στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της Αλάνιασπορ κόντρα στη Γαλατάσαραϊ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Τουρκίας. Σε αυτή την αναμέτρηση η Αλάνια είχε επικρατήσει με 2-0 κάνοντας ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση.

Στη ρεβάνς της Κωνσταντινούπολης η Γαλατάσαραϊ κέρδισε με 3-1, όμως η Αλάνιασπορ ήταν εκείνη που πήρε το "εισιτήριο" για την επόμενη φάση. Τα γκολ για την Τσιμ Μπομ πέτυχαν οι Ακμπάμπα (9') και Μπουγιούκ (55', 85'), ενώ οι φιλοξενούμενοι σκόραραν στο 31ο λεπτό με τον Γιασίν Μπαμού.

Οι τρεις Έλληνες της Αλάνιασπορ, Τάσος Μπακασέτας, Γιώργος Τζαβέλλας και Μανώλης Σιώπης ξεκίνησαν στη βασική 11άδα με τους Μπακασέτα και Τζαβέλλα να βλέπουν κίτρινη κάρτα..

Γαλατάσαραϊ (Φατίχ Τερίμ): Μουσλέρα, Λίνες, Ντονκ, Μαρκάο, Μαριάνο, Σερί, Λεμινά, Μπαϊράμ, Ακμπαμπά, Φεγκουλί, Μπουγιούκ

Αλάνιασπορ (Ερόλ Μπουλούτ): Μαραφόνα, Μπαϊάνο, Τζαβέλλας, Κόλκερ, Ν' Σακαλά, Σιώπης, Γκουλσελάμ, Φερνάντες, Μπακασέτας, Τζάλμα, Μπαμού

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ