SUPER LIG

Τρόμος με Γκομίς, κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο

Τρόμος με Γκομίς, κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο

Ο Μπαφετιμπί Γκομίς κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού της Γαλατάσαραϊ στην έδρα της Κασίμπασα, προκαλώντας τρόμο σε συμπαίκτες και αντιπάλους (video).

Ο Μπαφετιμπί Γκομίς έχασε τις αισθήσεις του κατά την αναμονή για την εκτέλεση ενός κόρνερ για τη Γαλατάσαραϊ στον εκτός έδρας αγώνα με την Κασίμπασα και κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο. Ο Γάλλος επιθετικός άρχισε να παραπατάει καθώς προσπαθούσε να πάρει καλή θέση για μια κεφαλιά και έπεσε στο χορτάρι με το πρόσωπο.

Συμπαίκτες και αντίπαλοι τρομοκρατήθηκαν κι άρχισαν να καλούν απεγνωσμένα ιατρική βοήθεια, ενώ τον πλησίασαν προσπαθώντας να αντιληφθούν τι συνέβη.

Οι γιατροί κατέφθασαν αμέσως για τις πρώτες βοήθειες, ωστόσο ο διεθνής Γάλλος συνήλθε γρήγορα και σηκώθηκε, με αποτέλεσμα να βγει εκτός γηπέδου μόνος του.

Επρόκειτο απλώς για ένα λιποθυμικό επεισόδιο του 32χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος πάσχει από σχετική ασθένεια, που πολλές φορές σε κατάσταση στρες και πίεσης του προκαλεί συγκοπή (λιποθυμία). Εξαιτίας αυτής της πάθησης έχει λιποθυμήσει κι άλλες φορές στη διάρκεια αγώνων στο παρελθόν, χωρίς να εγκυμονείται σοβαρός κίνδυνος για την υγεία του.

Γι' αυτόν τον λόγο, εξάλλου, έπεισε τους γιατρούς της Γαλατάσαραϊ ότι ήταν εντάξει και συνέχισε κανονικά τον αγώνα λίγα λεπτά μετά από τη λιποθυμία του.





TAGS SUPER LIG
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ