SUPER LIG

Θέλει επιστροφή Φαν Πέρσι η Φέγενοορντ

Θέλει επιστροφή Φαν Πέρσι η Φέγενοορντ

Η πρωταθλήτρια Ολλανδίας, Φέγενοορντ, θέλει να επαναπατρίσει τον 33χρονο επιθετικό της Φενέρμπαχτσε, Ρόμπιν φαν Πέρσι, ο οποίος ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την ομάδα του Ρότερνταμ.

Το "πείραμα" με τον Ντιρκ Κάιτ πέτυχε. Μετά από την περιπλάνησή του σε Αγγλία (Λίβερπουλ) και Τουρκία (Φενέρμπαχτσε), επέστρεψε στη Φέγενοορντ. Η πρωταθλήτρια Ολλανδίας ετοιμάζεται να βαδίσει στον ίδιο δρόμο και θέλει να φέρει πίσω στο Ρότερνταμ έναν ακόμη Ολλανδό από την ομάδα της Πόλης.

Θέλει επιστροφή Φαν Πέρσι η Φέγενοορντ

Σύμφωνα με την "AD Sportwereld" η Φέγενοορντ επιδιώκει την επιστροφή του 33χρονου επιθετικού της Φενέρμπαχτσε, Ρόμπιν φαν Πέρσι. Άλλωστε, από εκεί (Ρότερνταμ) ξεκίνησε τα πρώτα επαγγελματικά ποδοσφαιρικά του βήματα πριν συνεχίσει στις Άρσεναλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Φενέρ.

Το πρώτο εμπόδιο είναι οι υψηλές οικονομικές απολαβές του Ολλανδού. Στην Πόλη λαμβάνει 5.000.000 - 6.000.000 ευρώ ετησίως και είναι δεδομένο ότι στο Ρότερνταμ αυτά τα χρήματα δεν θα τα βρει. Με τη Φέγενοορντ ο Ρόμπιν φαν Πέρσι έχει κατακτήσει έναν τίτλο, αυτόν του Κυπέλλου UEFA της σεζόν 2001-2002.

TAGS SUPER LIG
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ