SUPER LIG

Στη Γαλατασαράι ο Ενζονζί

Στη Γαλατασαράι ο Ενζονζί

Ο 30χρονος Γάλλος μέσος, Στεβέν Ενζονζί, ανακοίνωσε από τα social media τη μετακίνησή του στη Γαλατασαράι με τη μορφή δανεισμού από τη Ρόμα. Περιμένει και τον Φαλκάο η τσιμπόμ.

Η Ρόμα τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2018 αντί 27.000.000 ευρώ από τη Σεβίλλη μετά από εισήγηση του πρώην τεχνικού διευθυντή της και νυν της ομάδας της Ανδαλουσίας (στη δεύτερη θητεία του), Μόντσι.

Ο Στεβέν Ενζονζί δεν δικαιολόγησε όμως με την απόδοσή του το γεγονός ότι ήταν ο τρίτος πιο ακριβοπληρωμένος (ετήσιες απολαβές ύψους 3.100.000 ευρώ) παίκτης των τζαλορόσι. Ο 30χρονος Γάλλος αποχωρεί από την ιταλική πρωτεύουσα με προορισμό την Κωνσταντινούπολη.

Ανακοίνωσε από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τη μετακίνησή του στη Γαλατασαράι, ενώ και η τσιμπόμ ενημέρωσε ότι τον αποκτά με τη μορφή δανεισμού από τη Ρόμα. Στη Κωνσταντινούπολη αναμένουν και τον Ραδαμέλ Φαλκάο, ωστόσο δεν έχει φιξαριστεί η ημερομηνία άφιξής του.

Η πρωταθλήτρια Τουρκίας έχει συμφωνήσει με τον Κολομβιανό και τη γαλλική ομάδα, ωστόσο ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει ζητήσει από τον Τίγκρε ν' αγωνιστεί στην αναμέτρηση με τη Μετς και ύστερα ν' αποχωρήσει με προορισμό τη γειτονική χώρα.

TAGS SUPER LIG
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ