SUPER LIG

"Σε συζητήσεις Φενέρμπαχτσε και Λουτσέσκου"

"Σε συζητήσεις Φενέρμπαχτσε και Λουτσέσκου"

Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ και νυν της Αλ Χιλάλ, Ραζβάν Λουτσέσκου, βρίσκεται σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ σε συζητήσεις με τη Φενέρμπαχτσε.

Η Φενέρμπαχτσε βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή μετά το διαζύγιο με τον Ερσούν Γιανάλ στις αρχές Μαρτίου και προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τη διακοπή της δράσης για να βρει το διάδοχό του.

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα, Σαμπάχ, η ομάδα από την Κωνσταντινούπολη βρίσκεται σε συζητήσεις με τον πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός βρίσκεται στον πάγκο της Αλ Χιλάλ, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021. Ο Λουτσέσκου, ωστόσο, δεν είναι το μόνο όνομα που "παίζει" για τον πάγκο της Φενέρ.

Στο προσκήνιο βρίσκεται και ο πρώην παίκτης των Ολυμπιακού, Πανιώνιου. Ολυμπιακού Βόλου, ΟΦΗ, Βέροιας και νυν προπονητής των Τζαβέλλα-Μπακασέτα, Σιώπη στην Αλάνιασπορ, Ερόλ Μπουλούτ.

O πατέρας του Ραζβάν, Μίρτσεα, είχε εργαστεί στην Τουρκία. Τόσο στην εθνική ομάδα, όσο και σε δυο ομάδες της Πόλης. Όχι στη Φενέρμπαχτσε, αλλά στην Μπεσίκτας και τη Γαλατασαράι.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS SUPER LIG
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ