SUPER LIG

Πρόταση στον Ρανιέρι από την Τουρκία

Leicester City manager Claudio Ranieri offers advice from the sideline during the English Premier League match Swansea against Leicester at the Liberty Stadium, Swansea, Wales, Sunday Feb. 12, 2017. (Nick Potts/PA via AP)
Leicester City manager Claudio Ranieri offers advice from the sideline during the English Premier League match Swansea against Leicester at the Liberty Stadium, Swansea, Wales, Sunday Feb. 12, 2017. (Nick Potts/PA via AP) AP

Η Αντάλιασπορ κατέθεσε μία ελκυστική -οικονομικά- πρόταση στον Κλάουντιο Ρανιέρι για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου από τη νέα σεζόν.

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι αναζητά τον επόμενο προπονητικό σταθμό της καριέρας του, έχοντας απολυθεί από τη Λέστερ εδώ και μερικούς μήνες και δεν αποκλείεται αυτός να βρίσκεται στην Τουρκία.

Το "Sky Sports Italia" αποκάλυψε ότι ο Ιταλός προπονητής δέχθηκε πρόταση συνεργασίας με την Αντάλιασπορ, την ομάδα του Σαμουέλ Ετό, η οποία παρά τα μεγαλεπήβολα σχέδια των νέων ιδιοκτητών, δεν έχει καταφέρει να εξελιχθεί σε νέα δύναμη του εγχώριου ποδοσφαίρου.

Ο Ζοζέ Μοράις που επελέγη στα τέλη Δεκεμβρίου του 2015 ώστε να αναλάβει την ομάδα από τον υπηρεσιακό προπονητή τότε Ετό, ωστόσο ούτε ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ ούτε ο διάδοχός του, Ριζά Καλιμπάι, κατόρθωσαν να κάνουν ανταγωνιστική την ομάδα.

Η Αντάλιασπορ βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας μετά από 30 αγωνιστικές, έξι πόντους πίσω από τη Γαλατάσαραϊ και τις θέσεις της Ευρώπης, με συνέπεια να ψάχνει το κάτι παραπάνω στο πρόσωπο του 65χρονου προπονητή.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ιταλικού μέσου, η πρώτη πρόταση αφορούσε συμβόλαιο με καθαρές ετήσιες απολαβές 3.000.000 ευρώ, την οποία απέρριψε ο Ρανιέρι.

Οι Τούρκοι αναμένονται να επανέλθουν με βελτιωμένη πρόταση, αφού επιθυμούν την πρόσληψη ενός γνωστού προπονητή, με διακρίσεις στο ενεργητικό του, για να συνοδεύσει το νέο υπερσύγχρονο γήπεδό τους.

Photo credits: Nick Potts/PA via AP

TAGS SUPER LIG
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ