SUPER LIG

Περνά ιατρικά στη Φενέρμπαχτσε ο Γκάρι Ροντρίγκες

Galatasaray's forward Garry Rodrigues, centre, celebrates after scoring against Lokomotiv Moscow during the Champions League Group D soccer match between Galatasaray and Lokomotiv Moscow in Istanbul, Tuesday, Sept. 18, 2018. (AP Photo)
Galatasaray's forward Garry Rodrigues, centre, celebrates after scoring against Lokomotiv Moscow during the Champions League Group D soccer match between Galatasaray and Lokomotiv Moscow in Istanbul, Tuesday, Sept. 18, 2018. (AP Photo) AP

Στην Κωνσταντινούπολη αναμένεται τις επόμενες ώρες ο πρώην εξτρέμ του ΠΑΟΚ, Γκάρι Ροντρίγκες, για να περάσει ιατρικά από τη Φενέρμπαχτσε και να ολοκληρωθεί ο διετής δανεισμός του από την Αλ Ιτιχάντ.

Στην Τουρκία επιστρέφει ο Γκάρι Ροντρίγκες, όχι όμως για τη Γαλατασαράι στην οποία αγωνίστηκε για δύο χρόνια (2017-2019). Ο 28χρονος εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι θα φορά τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε για τα δύο επόμενα χρόνια.

Όπως αποκάλυψε η κορυφαία ολλανδική σελίδα, Voetbal, κι αναπαρήγαγε σύσσωμος ο τουρκικός Τύπος ο Ροντρίγκες αναμένεται τις επόμενες ώρες στην Κωνσταντινούπολη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Θα παραχωρηθεί δανεικός για δύο χρόνια από την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας στην οποία ανήκει, Αλ Ιτιχάντ, στην καναριαλάρ. Ο Αφρικανός ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Φέγενοορντ. Το 2012 τον απέκτησε η Ντεν Χάαχ, από την οποία παραχωρήθηκε δανεικός στην Ντόρντρεχτ.

Το 2013 πήγε στη Λέφσκι Σόφιας αντί 300.000 ευρώ, την επόμενη χρονιά (2014) τον απέκτησε η Έλτσε αντί 600.000 ευρώ. Το 2015 ήλθε στην Ελλάδα για τον ΠΑΟΚ, από τον οποίον πωλήθηκε τον Ιανουάριο του 2017 στη Γαλατασαράι αντί 5.300.000 ευρώ.

Η τσιμπόμ τον παραχώρησε την Αλ Ιτιχάντ τον περασμένο Ιανουάριο αντί 10.000.000 ευρώ, το 1/5 του ανωτέρω ποσού (2.000.000 ευρώ) κατέληξε στα ταμεία του Δικεφάλου καθώς είχε διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης.

Αποχωρεί μόλις έξι μήνες μετά την άφιξή του στη Σαουδική Αραβία καθώς δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Χιλιανού προπονητή της ομάδας, Χοσέ Λουίς Σιέρα.

Photo credits: AP Photo

TAGS SUPER LIG
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ