SUPER LIG

"Παγιδευμένος" στη Μπεσίκτας ο Νεγρέδο

Besiktas' Alvaro Negredo, right, vies for the ball with RB Leipzig's Dayot Upamecano during the Champions League group G soccer match between Besiktas and RB Leipzig at the Vodafone Park Stadium in Istanbul, Tuesday, Sept. 26, 2017. (AP Photo)
Besiktas' Alvaro Negredo, right, vies for the ball with RB Leipzig's Dayot Upamecano during the Champions League group G soccer match between Besiktas and RB Leipzig at the Vodafone Park Stadium in Istanbul, Tuesday, Sept. 26, 2017. (AP Photo) AP PHOTO

Να ελευθερωθεί από τα δεσμά της Μπεσίκτας επιδιώκει ο Αλβάρο Νεγρέδο, ο οποίος επιθυμεί να λύσει τη συνεργασία του με τους Τούρκους, συνεχίζοντας την καριέρα του στη Μονακό.

Μένει μέχρι να φύγει... Ο λόγος για τον Αλβάρο Νεγρέδο, ο οποίος σκέφτεται σοβαρά την... ηρωική έξοδο από τα στενά του Βοσπόρου, ώστε να επισπεύσει τις διαδικασίες αποχώρησής του από την Μπεσίκτας, με προορισμό τη Μονακό, σύμφωνα με δημοσίευμα της μαδριλένικης εφημερίδας "As".

Ο Ισπανός επιθετικός θα μπορούσε να πρωταγωνιστεί στο ποδοσφαιρικό... ριμέικ της ταινίας "Το Εξπρές του Μεσονυκτίου", καθώς παραμένει εγκλωβισμένος στους "ασπρόμαυρους" της Κωνσταντινούπολης, με τους εκπροσώπους του να μην έχουν βρει -προς το παρόν- την "χρυσή τομή" στις διαπραγματεύσεις.

Αν και κατέφθασε μετά βαΐων και κλάδων έναντι 2.5 εκατ. ευρώ από την Βαλένθια πριν από έναν χρόνο, ο άλλοτε διεθνής με τη "φούρια ρόχα" στράικερ δεν κατάφερε ποτέ να προσαρμοστεί στα δεδομένα της τουρκικής Super Lig, με συνέπεια να μείνει μακριά από το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο, σκοράροντας μόλις 7 τέρματα, σε σύνολο 31 εμφανίσεων στο πρωτάθλημα.

Μπορεί να δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2019, ωστόσο, ο Ίβηρας επιθετικός δύσκολα θα το εξαντλήσει, αφού στόχος των "μαυραετών" είναι να σπάσουν το συμβόλαιό του και να ξεφορτωθούν τον 32χρονο από το ρόστερ, γλιτώνοντας τον τσουχτερό μισθό του, ύψους 4 εκατ. ευρώ ετησίως.

Ο δρόμος για το Πριγκιπάτο μοιάζει δύσβατος για τον πολύπειρο άσο, ο οποίος θα επιχειρήσει να αναπνεύσει ξανά ποδοσφαιρικό οξυγόνο, με... σανίδα σωτηρίας τους Μονεγάσκους.

Photo Credits: AP Photo

TAGS SUPER LIG
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ