SUPER LIG

Πάει δανεικός στη Μπεσίκτας ο Κάριους

Liverpool goalkeeper Loris Karius shouts during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Manchester City and Liverpool at Etihad stadium in Manchester, England, Tuesday, April 10, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool goalkeeper Loris Karius shouts during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Manchester City and Liverpool at Etihad stadium in Manchester, England, Tuesday, April 10, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, η Μπεσίκτας ήρθε σε συμφωνία με τη Λίβερπουλ για την απόκτηση του Λόρις Κάριους με τη μορφή δανεισμού για δύο έτη, διατηρώντας, παράλληλα, οψιόν αγοράς.

Στη Μπεσίκτας αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ως δανεικός ο Λόρις Κάριους. Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, οι διοικούντες την τουρκική ομάδα ήρθαν σε συμφωνία με τη Λίβερπουλ για δανεισμού του Γερμανού τερματοφύλακα για δύο χρόνια έναντι 2.000.000 ευρώ.

Παράλληλα, οι "Μαυραετοί" διατηρούν κι οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 2020, η οποία δεν έχει γίνει γνωστή, προς το παρόν.

Μετά την απόκτηση του Άλισον Μπέκερ, ο 25χρονος γκολκίπερ δεν βρισκόταν στα βασικά πλάνα του Γιούργκεν Κλοπ ενόψει της νέας σεζόν, με αποτέλεσμα να αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ειδικά από την στιγμή που δεν βρέθηκε ομάδα για τον Σιμόν Μινιολέ.

Την περσινή σεζόν, ο Κάριους αγωνίστηκε σε 33 παιχνίδια, διατηρώντας ανέπαφη την εστία του σε 16 εξ αυτών. Ωστόσο, τα δύο τραγικά λάθη που έκανε στον τελικό του Champions League μεταξύ της Λίβερπουλ και της Ρεάλ του κόστισαν τη θέση του κάτω από τα γκολπόστ.

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira

TAGS SUPER LIG
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ