SUPER LIG

Ο Τερίμ προσέφερε δουλειά στον Εμπουέ

Galatasaray's Emmanuel Eboue controls the ball during a Champions League quarterfinal soccer match against Real Madrid at Ali Sami Yen Spor Kompleksi in Istanbul, Turkey, Tuesday, April 9, 2013. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
Galatasaray's Emmanuel Eboue controls the ball during a Champions League quarterfinal soccer match against Real Madrid at Ali Sami Yen Spor Kompleksi in Istanbul, Turkey, Tuesday, April 9, 2013. (AP Photo/Thanassis Stavrakis) AP PHOTO/THANASSIS STAVRAKIS

Ο Φατίχ Τερίμ διάβασε τη δραματική ιστορία του πρώην παίκτη του, Εμανουέλ Εμπουέ, και αποφάσισε να του δώσει δουλειά στη Γαλατάσαραϊ για να του σώσει τη ζωή.

Ο Φατίχ Τερίμ ήταν ο προπονητής που πήρε τον Εμανουέλ Εμπουέ στη Γαλατάσαραϊ το καλοκαίρι του 2011 και τώρα ετοιμάζεται να κάνει το ίδιο, δίνοντάς του μία ελπίδα μετά από τις σπαρακτικές αποκαλύψεις του άλλοτε δεξιού μπακ της Άρσεναλ.

Ο Τούρκος προπονητής επέστρεψε για μία τέταρτη θητεία στην "τσιμπόμ" πριν από μερικές ημέρες, αντικαθιστώντας τον Ίγκορ Τούντορ. Διαβάζοντας τη συνέντευξη του πρώην παίκτη του, ο οποίος παρέμεινε στην τουρκική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2016, αποφάσισε να του δώσει την ευκαιρία που ζητούσε ο 34χρονος από την Ακτή Ελεφαντοστού, ο οποίος είχε μείνει χωρίς ομάδα εδώ και 1,5 χρόνο.

Ο Εμπουέ δήλωσε ότι σκέφτεται ακόμα και την αυτοκτονία εξαιτίας των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει μετά από το διαζύγιό του και τον έχουν αφήσει άστεγο.

Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, ο Τερίμ του έκανε πρόταση να αναλάβει βοηθός προπονητή στην ομάδα κ-14 της Γαλατάσαραϊ, ώστε να τον βοηθήσει να επιβιώσει και να καταφέρει να ορθοποδήσει.

Photo credits: AP Photo/Thanassis Stavrakis

TAGS SUPER LIG
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ