SUPER LIG

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου απορρίπτει την πρόταση της Γαλατάσαραϊ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΞΑΝΘΗ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΞΑΝΘΗ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Τουρκικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει αποφασίσει να μην ακολουθήσει τον πατέρα του στη Γαλατάσαραϊ, ενώ κάνει λόγο για ενδιαφέρον από ομάδα της Ισπανίας για τον 48χρονο.

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου βρίσκεται πολύ κοντά στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Γαλατάσαραϊ, ωστόσο το σενάριο που ήθελε τον γιο του, Ράζβαν, να κάθεται στο πλάι του, φέρεται να καταρρέει.

Δημοσίευμα της τουρκικής " Fanatik" αναφέρει πως ο τεχνικός της Ξάνθης, ο οποίος έχει γνωστοποιήσει ότι αποχωρεί από την ακριτική ομάδα σε λίγες μέρες, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδας της Ισπανίας και ότι δεν είναι θετικός ως προς το να αναλάβει θέση βοηθού στη Γαλατάσαραϊ.

Βεβαίως, όπως είχε γίνει γνωστό, το σκεπτικό έλεγε μετά από μία διετία ο 48χρονος να διαδεχόταν τον 71χρονο πατέρα του στο "τιμόνι" της ομάδας, ωστόσο ο Ρουμάνος δεν δείχνει να πείθεται ούτε υπό αυτόν τον όρο.

Όσον αφορά στον πατέρα του, αναμένεται να αποχωρήσει από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης το επόμενο διάστημα και η πρόσληψή του στον πάγκο της Γαλατάσαραϊ θεωρείται σχεδόν δεδομένη από τα τουρκικά ΜΜΕ.

Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ιγκόρ Τούντορ, δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες της διοίκησης και ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τη θέση του προπονητή της ομάδας της Κωνσταντινούπολης.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS SUPER LIG
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ