SUPER LIG

Νέος τεχνικός της Γαλατάσαράι ο Τερίμ

Turkey's head coach Fatih Terim gives instructions to his players during an international friendly soccer match against Macedonia, at the Philip II National Stadium in Skopje, Macedonia, Monday, June 5, 2017. (AP Photo/Boris Grdanoski)
Turkey's head coach Fatih Terim gives instructions to his players during an international friendly soccer match against Macedonia, at the Philip II National Stadium in Skopje, Macedonia, Monday, June 5, 2017. (AP Photo/Boris Grdanoski) AP

Ο Φατίχ Τερίμ είναι ο αντικαταστάτης του Ίγκορ Τούντορ στον πάγκο της Γαλατάσαράι. Τέταρτη θητεία για τον "αυτοκράτορα" στην "τσιμπόμ".

Η Γαλατάσαράι έψαχνε τον επόμενο προπονητή της μετά την απομάκρυνση του Ίγκορ Τούντορ και τον βρήκε σε πρόσωπο ενός παλιού γνώριμού της.

Την Πέμπτη (21/12) ανακοινώθηκε η πρόσληψη του Φατίχ Τερίμ κι έτσι ο 64χρονος Τούρκος ξεκινά την τέταρτη θητεία του στον πάγκο της ομάδας της Πόλης.

Φόρεσε τη φανέλα της από το 1974 μέχρι το 1985, διατέλεσε πρώτη φορά τεχνικός της από το 1996 έως το 2000, δεύτερη φορά από το 2000 έως το 2001 και τρίτη από το 2002 έως το 2004.

Ο "αυτοκράτορας" εχει κατακτήσει έξι τουρκικά πρωταθλήματα, δύο Κύπελλα και τέσσερα Super Cups της γειτονικής χώρας και το κύπελλο UEFA της σεζόν 1999-2000.

Καθοδήγησε τεχνικά της Γκεζτέπε, Φιορεντίνα, Μίλαν και διατέλεσε για τρεις διαφορετικές χρονικές περιόδους ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Τουρκίας. Η πιο πρόσφατη στο προκριματικά του Μουντιάλ 2018, μέχρι να αντικατασταθεί από τον Μίρτσεα Λουτσέσκου.

TAGS SUPER LIG
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ