SUPER LIG

Μιλάει με Γαλατάσαραϊ ο Λουτσέσκου

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Μιλώντας σε Μέσο της Τουρκίας, ο Ράζβαν Λουτσέσκου παραδέχθηκε εμμέσως το ενδιαφέρον της Γαλατάσαράι για τον ίδιο και τον πατέρα του, Μιρτσέα.

Ο προπονητής της Ξάνθης, Ράζβαν Λουτσέκσου, ο οποίος αποχωρεί στο τέλος της τρέχουσας σεζόν από την ακριτική ομάδα, πραγματοποίησε δηλώσεις σε τουρκικό ΜΜΕ, στις οποίες παραδέχθηκε με έμμεσο τρόπο το ενδιαφέρον της Γαλατάσαράι για τον ίδιο και τον πατέρα του, Μιρτσέα, ο οποίος βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες, διευκρινίζοντας πως δεν είναι σίγουρος για κάτι στην παρούσα φάση, όμως δεν αρνήθηκε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την πλευρά των Τούρκων.

"Είναι πραγματικά δύσκολο να μιλήσω γι' αυτό. Μπορώ να το πω με δικά μου λόγια. Τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο. Θα αποφασίσω τι θα κάνω σε δέκα μέρες. Αυτή τη στιγμή δουλεύω για την Ξάνθη. Ο πατέρας μου έχει την επιλογή για ένα ακόμη έτος με τη Ζενίτ Αγία Πετρούπολης".

"Δεν ξέρω πως να το εκτιμήσω αυτό. Θα πάρει την απόφασή του, όπως κι εγώ. Θα μπορούμε να μιλήσουμε περισσότερο ξεκάθαρα για τις επιλογές μας μετά από δέκα μέρες", ήταν η δήλωση του Ρουμάνου τεχνικού.

Το σενάριο που είχε κυκλοφορήσει αφορούσε τη συνύπαρξη των δύο τεχνικών στον πάγκο της Γαλατάσαράι, με την προοπτική δύο χρόνια αργότερα να αποχωρούσε από τη θέση του πρώτου προπονητή ο Μιρτσέα, ώστε ν' αναλάβει εκείνη του τεχνικού διευθυντή και ν' αφήσει στον Ράζβαν το "τιμόνι" της τουρκικής ομάδας

Ο 71χρονος Μιρτσέα είχε περάσει από την ομάδα της Κωνσταντινούπολης και την περίοδο 2000 - 2002, με την οποία μάλιστα κατέκτησε ένα ευρωπαϊκό Super Cup κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και ένα τουρκικό πρωτάθλημα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS SUPER LIG
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ