SUPER LIG

Κοντά στη Γαλατάσαράι ο Μπελχαντά

Nice's Youne Belhanda, right, and Schalke's Thilo Kehrer challenge for the ball during the Europa League group I soccer match between FC Schalke 04 and OGC Nice in Gelsenkirchen, Germany, Thursday, Nov. 24, 2016 . (AP Photo/Martin Meissner)
Nice's Youne Belhanda, right, and Schalke's Thilo Kehrer challenge for the ball during the Europa League group I soccer match between FC Schalke 04 and OGC Nice in Gelsenkirchen, Germany, Thursday, Nov. 24, 2016 . (AP Photo/Martin Meissner) AP

Η Γαλατάσαράι ανακοίνωσε ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Ντινάμο Κιέβου για τον 27χρονο Γαλλομαροκινό μεσοεπιθετικό, Γιουνές Μπελχαντά, τον οποίον δημοσιεύματα έφεραν στο στόχαστρο των Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Το όνομά του γράφτηκε - μεταξύ άλλων - για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Τον ήθελε ακόμη και η Σεβίλλη, καθώς σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο αποτελούσε τον "διακαή πόθο" του τεχνικού των "νερβιονένσες", Εδουάρδο Μπερίσο.

Τελικά, το μέλλον του 27χρονου Γαλλομαροκινού μεσοεπιθετικού, Γιουνές Μπελχαντά, φαίνεται ότι περνά από την Κωνσταντινούπολη, καθώς η Γαλατάσαράι ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με την Ντινάμο Κιέβου για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, το κόστος του deal ανέρχεται στα 8.000.000 ευρώ, οι ετήσιες απολαβές του ποδοσφαιριστή στις 3.200.000 ευρώ και το συμβόλαιό του θα είναι τετραετούς διάρκειας.

Ο Μπελχαντά γεννήθηκε στην Αβινιόν και ξεκίνησε την καριέρα από τα τμήματα υποδομής της Μονπελιέ. Το 2009 προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα και μετά από μια τετραετία τον απέκτησε η Ντινάμο Κιέβου μεσολαβούντων των δανεισμών σε Σάλκε και Νις (στην οποία αγωνίστηκε τη σεζόν που μόλις τελείωσε).

Photo credits: AP Photo/Martin Meissner

TAGS SUPER LIG
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ