SUPER LIG

Κλείνει στη Σίβασπορ ο Ρομπίνιο!

Robinho celebrates after scoring in a friendly soccer match between Friends of Neymar and Friends of Robinho, in Sao Paulo, Brazil, Thursday, Dec. 22, 2016. (AP Photo/Nelson Antoine)
Robinho celebrates after scoring in a friendly soccer match between Friends of Neymar and Friends of Robinho, in Sao Paulo, Brazil, Thursday, Dec. 22, 2016. (AP Photo/Nelson Antoine) AP

Η Σίβασπορ εξέδωσε ανακοίνωση και γνωστοποίησε πως έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τον Ρομπίνιο, ο οποίος αναμένεται την Τρίτη (23/01) στην Τουρκία για τις τελικές διαπραγματεύσεις.

Πολύ κοντά στην πραγματοποίηση μίας σπουδαίας μεταγραφής βρίσκεται η Σίβασπορ, καθώς έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τον Ρομπίνιο, ο οποίος έμεινε πρόσφατα ελεύθερος απ' την Ατλέτικο Μινέιρο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της τουρκικής ομάδας, ο Βραζιλιάνος σταρ αναμένεται την Τρίτη (23/01) στην Τουρκία για τις τελικές διαπραγματεύσεις και αν όλα κυλήσουν ομαλά, τότε θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του.

Τη φετινή σεζόν, με τη φανέλα της Ατλέτικο Μινέιρο, ο Ρομπίνιο είχε εννιά γκολ και πέντε ασίστ σε 37 συμμετοχές. Κατά το παρελθόν, ο 33χρονος επιθετικός έχει φορέσει τη φανέλα των Σάντος, Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι, Μίλαν και Guangzhou Evergrande. Παράλληλα, είναι 99 φορές διεθνής με τη Βραζιλία, έχοντας σημειώσει και 28 τέρματα.

Θυμίζουμε πως τον περασμένο Νοέμβριο ο Ρομπίνιο είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση εννιά ετών, μαζί με πέντε ακόμη άνδρες για ομαδικό βιασμό 22χρονης Αλβανίδας το 2013 στο Μιλάνο. Ωστόσο, η απόφαση δεν είναι τελεσίδικη, αφού ο Βραζιλιάνος έχει καταθέσει έφεση.

Η ανακοίνωση της Σίβασπορ:

TAGS SUPER LIG
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ