SUPER LIG

Κλείνει στη Φενέρμπαχτσε ο Φέισα

Benfica's Ljubomir Fejsa, celebrates after scoring his side's fifth goal against Academica during a Portuguese league soccer match between Benfica and Academica at the Benfica's Luz stadium in Lisbon, Portugal, Saturday, April 11, 2015. Fejsa scored once in Benfica's 5-1 victory. (AP Photo/Francisco Seco)
Benfica's Ljubomir Fejsa, celebrates after scoring his side's fifth goal against Academica during a Portuguese league soccer match between Benfica and Academica at the Benfica's Luz stadium in Lisbon, Portugal, Saturday, April 11, 2015. Fejsa scored once in Benfica's 5-1 victory. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Ο Λιούμπομιρ Φέισα αποχαιρέτα τη Λισαβόνα μετά από έξι χρόνια, καθώς η μετακίνησή του από την Μπενφίκα στη Φενέρμπαχτσε έχει μπει στην τελική της ευθεία. Στα 4.000.000 ευρώ κλείνει το deal.

Η Μπενφίκα τον απέκτησε από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2013 αντί 4.500.000 ευρώ. Μετά από έξι χρόνια στην πορτογαλική πρωτεύουσα, ήρθε η ώρα ο Λιούμπομιρ Φέισα ν' αποχωρήσει από τους "αετούς".

Ο 30χρονος Σέρβος μέσος βρίσκεται κοντά στη μετακίνησή του στη Φενέρμπαχτσε. Ακόμη δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία, αλλά η κοινή επιθυμία του ποδοσφαιριστή και των ομάδων της Λισαβόνας και της Κωνσταντινούπολης για το deal, οδηγούν στην ολοκλήρωσή του εντός των επόμενων ημερών.

Η αρχική πρόταση της Φενέρ, ύψους 3.000.000 ευρώ, συνάντησε την αρνητική απάντηση των Πορτογάλων. Οι Τούρκοι, ωστόσο, επανήλθαν και κάνουν δικό τους τον ποδοσφαιριστή αντί 4.000.000 ευρώ. Το συμβόλαιο που θα υπογράψει θα έχει τριετή διάρκεια.

Ο Φέισα αγωνίστηκε τη σεζόν που τελείωσε σε 18 ματς της Primeira Liga, 2 του Κυπέλλου, ένα του Λιγκ Καπ, εννιά του Champions League και τρία του Europa League. Οι μυικοί τραυματισμοί που εμφάνισε είχαν ως αποτέλεσμα ο Μπρούνο Λάζε ν' ανάψει το "πράσινο φως" για την αποχώρησή του.

Photo credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS SUPER LIG
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ