SUPER LIG

Φαλκάο για αντί-Γκομίς θέλει η Γαλατάσαράι

Colombia's Radamel Falcao Garcia plays the ball during a 2018 Russia World Cup qualifying soccer match against Venezuela in San Cristobal, Venezuela, Thursday, Aug. 31, 2017. (AP Photo/Fernando Llano)
Colombia's Radamel Falcao Garcia plays the ball during a 2018 Russia World Cup qualifying soccer match against Venezuela in San Cristobal, Venezuela, Thursday, Aug. 31, 2017. (AP Photo/Fernando Llano) AP

Ο Μπαφετιμπί Γκομίς πωλήθηκε στην Αλ Χιλάλ αντί 6.000.000 ευρώ και η Γαλατάσαράι "βλέπει" στον επιθετικό της Μονακό, Ραδαμέλ Φαλκάο, τον αντικαταστάτη του.

Το μεταγραφικό "μπαμ" ψάχνει η Γαλατάσαράι προκειμένου να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την αποχώρηση του Μπαφετιμπί Γκομίς, ο οποίος πωλήθηκε στην Αλ Χιλάλ αντί 6.000.000 ευρώ.

Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης επιχειρεί ν' αποκτήσει τον Κολομβιανό διεθνή επιθετικό της Μονακό με τη μορφή δανεισμού, καθώς η αγορά αποτελεί απαγορευτικό σενάριο δεδομένων των απαιτήσεων της γαλλικής ομάδας.

Μάλιστα, ο "Τίγρε" εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα της "τσιμπόμ". Σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο, επικοινώνησε με τον συμπατριώτη του επιθετικό της Τράμπζονσπορ, Ούγκο Ροδαλέγκα, για να πάρει πληροφορίες για το πρωτάθλημα της γειτονικής χώρας.

Οι ετήσιες απολαβές του Ραδαμέλ Φαλκάο στη Μονακό ανέρχονται στα 7.000.000 ευρώ, ποσό το οποίο θα πρέπει να επωμιστεί η Γαλατάσαράι.

Photo credits: AP Photo/Fernando Llano

TAGS SUPER LIG
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ