SUPER LIG

Επιστρέφει για Μιραλάς η Φενέρμπαχτσε

Everton's Kevin Mirallas celebrates scoring against West Bromwich Albion during the English Premier League soccer match at Goodison Park, Liverpool, England, Saturday March 11, 2017. (Peter Byrne/PA via AP)
Everton's Kevin Mirallas celebrates scoring against West Bromwich Albion during the English Premier League soccer match at Goodison Park, Liverpool, England, Saturday March 11, 2017. (Peter Byrne/PA via AP) AP

Ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε βλέπει στον Κέβιν Μιραλάς την ενδεδειγμένη λύση για τη γραμμή κρούσης των Τούρκων, που σκέφτονται να κινηθούν για την απόκτηση του Βέλγου.

Ο Κέβιν Μιραλάς δυσκολεύεται να σταθεροποιηθεί στην ενδεκάδα της Έβερτον το τελευταίο χρονικό διάστημα, γεγονός το οποίο έχει αρχίσει να δημιουργεί εκ νέου αμφιβολίες για το μέλλον του στα "ζαχαρωτά".

Λόγω αυτού, σκέφτεται πολύ σοβαρά να επωφεληθεί η Φενέρμπαχτσε, σύμφωνα με δημοσίευμα της " Fanatik". Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι ο προπονητής της, Ντικ Άντβοκαατ, έχει υποδείξει τον Βέλγο επιθετικό ως την πλέον ιδανική λύση για την ομάδα του.

Παρότι ο 69χρονος Ολλανδός έχει ανακοινώσει επίσημα ότι θα αποσυρθεί από την προπονητική το ερχόμενο καλοκαίρι, η τουρκική εφημερίδα υποστηρίζει πως η άποψή του θα παίξει καθοριστικό ρόλο για την ομάδα τη Κωνσταντινούπολης. Ο Μιραλάς είχε βρεθεί στη λίστα της Φενέρμπαχτσε και πριν από δύο χρόνια, όμως εντέλει η υπόθεση δεν είχε προχωρήσει.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού διανύει την πέμπτη σεζόν του στην Έβερτον, ενώ φέτος έχει πραγματοποιήσει 26 εμφανίσεις και έχει πετύχει 4 γκολ. Δεδομένου ότι βρίσκεται στα 29 χρόνια του, ίσως το ερχόμενο καλοκαίρι αποτελέσει την τελευταία ευκαιρία της αγγλικής ομάδας να τον πουλήσει έναντι υψηλού αντιτίμου.

Photo Credits: Peter Byrne/PA via AP

TAGS SUPER LIG
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ