SUPER LIG

Επίσημο: Στη Φενέρμπαχτσε Ζιουλιάνο και Σολδάδο

Επίσημο: Στη Φενέρμπαχτσε Ζιουλιάνο και Σολδάδο

Διπλή μεταγραφική ενίσχυση για τη Φενέρμπαχτσε, καθώς η ομάδα της Κωνσταντινούπολης ανακοίνωσε την απόκτηση των Ρομπέρτο Σολδάδο και Ζιουλιάνο έναντι συνολικά 17.000.000 ευρώ.

Οι Ρομπέρτο Σολδάδο και Ζιουλιάνο ανήκουν πλέον στο έμψυχο δυναμικό της Φενέρμπαχτσε. Η ομάδα της γειτονικής χώρας ανακοίνωσε την απόκτηση του Ισπανού επιθετικού και του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού.

Ο 32χρονος Ίβηρας φορ ήταν από την Τετάρτη στην Κωνσταντινούπολη και πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, καθώς Φενέρμπαχτσε και Βιγιαρεάλ είχαν συμφωνήσει για το deal έναντι του ποσού των 10.000.000 ευρώ.

Ο Σολδάδο γεννήθηκε στη Βαλένθια και ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Ρεάλ Μαδρίτης. Το 2002 προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα των "μερένγκες" (μεσολαβούντος ενός δανεισμού στην Οσασούνα) και το 2008 παραχωρήθηκε στη Χετάφε. Ακολούθησε η Βαλένθια, η Τότεναμ και από το 2015 φορούσε τη φανέλα της Βιγιαρεάλ.

Λίγο μετά την ανακοίνωση του Σολδάδο, η τουρκική ομάδα ανακοίνωσε και την απόκτηση του 27χρονου Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, Ζιουλιάνο ντε Πάουλα από τη Ζενίτ έναντι του ποσού των 7.000.000 ευρώ. Γεννήθηκε στην Κουριτίμπα και ξεκίνησε την καριέρα του από την Παρανά. Ακολούθησε η Ιντερνασιονάλ στη Βραζιλία και οι Ντνίπρο και Ζενίτ στην Ευρώπη (μεσολάβησε επιστροφή στην Γκρέμιο).

"Μάθε κάθε μεταγραφή την ώρα που συμβαίνει, μέσω του Facebook Messenger του Sport24.gr"

TAGS SUPER LIG
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ