SUPER LIG

Επέστρεψε στην Τουρκία ο Σαχίν που τάχθηκε υπέρ του πολέμου στη Συρία

Επέστρεψε στην Τουρκία ο Σαχίν που τάχθηκε υπέρ του πολέμου στη Συρία

Ο Τούρκος εξτρέμ, Τζενκ Σαχίν, επέστρεψε στην Μπασακσεχίρ - ομάδα που συνδέεται με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν - μετά από την αποπομπή του από τη γερμανική, Ζανκτ Πάουλι, λόγω της ανάρτησής στα social media υπέρ της επέμβασης της πατρίδας του στη Συρία.

Η Ζανκτ Πάουλι, ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο Δημήτρης Διαμαντάκος, αποδέσμευσε τον Τούρκο εξτρέμ, Τζενκ Σαχίν, ο οποίος είχε ταχθεί υπέρ της επέμβασης της χώρας του στη Συρία.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος ανέβασε φωτογραφία με την τουρκική σημαία και προσευχήθηκε για τη θετική κατάληξη της εισβολής των Τούρκων, επέστρεψε στην πατρίδα του και την πρώην ομάδα του, Μπασακσεχίρ, για προπονήσεις.

Άλλωστε, τη φανέλα της ομάδας της Κωνσταντινούπολης φόρεσε για έξι χρόνια (2011-2017). Ο πρόεδρος της Μπασασεχίρ, Γκιοκσέλ Γκουσμουντάγκ, δήλωσε: "Αυτό είναι το σπίτι του. Θα μπορεί να προπονείται μαζί μας όποτε θέλει. Η πόρτα μας είναι ανοικτή γι' αυτόν εάν θέλει να συνεχίσει μαζί μας τον Ιανουάριο".

Η Μπασακσεχίρ συνδέεται με τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, καθώς ο ιδιοκτήτης της ομάδας στηρίζει αναφανδόν την κυβερνώσα πολιτική παράταξη.

Την ίδια ώρα η κόντρα της Τουρκίας με τη Γαλλία συνεχίζεται. Η γειτονική χώρα μέσω του υπουργού αθλητισμού της απάντησε στη Γαλλία με τον χαιρετισμό του Γκριεζμάν στον Εμανουέλ Μακρόν, λίγο μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

TAGS SUPER LIG
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ