SUPER LIG

Δεν παίζει με Ολυμπιακό ο Μαρσέλο

In this Saturday, Sept. 24, 2016 photo, Marcelo Guedes of Besiktas celebrates after he scored during their Turkish League soccer derby match with Galatasaray at the Vodafone Arena Stadium in Istanbul, Turkey. (AP Photo)
In this Saturday, Sept. 24, 2016 photo, Marcelo Guedes of Besiktas celebrates after he scored during their Turkish League soccer derby match with Galatasaray at the Vodafone Arena Stadium in Istanbul, Turkey. (AP Photo) AP

Η Μπεσίκτας γκέλαρε με την Κάισερισπορ στο τουρκικό πρωτάθλημα και επιπροσθέτως έχασε με τραυματισμό τον Μαρσέλο, που δεν θα αγωνιστεί στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό για τους 16 του Europa League.

Σημαντική απώλεια για την Μπεσίκτας πριν υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στο "Kartal Yuvası", στη ρεβάνς του 1-1 της πρώτης αναμέτρησης στο Φάληρο, για την φάση των 16 του Europa League.

Η τουρκική ομάδα θα στερηθεί των υπηρεσιών του Μαρσέλο για τις επόμενες 10 μέρες (λαβωμένος στο ισχίο του αριστερού του ποδιού), γεγονός που αυτομάτως θέτει τον Βραζιλιάνο στόπερ εκτός πλάνων του Σενόλ Γκιουνές για την αναμέτρηση της Πέμπτης (16/3, 20:00) κόντρα στους "ερυθρόλευκους".

Ο 30χρονος στόπερ αποτελεί σημείο αναφοράς στο κέντρο άμυνας της Μπεσίκτας τη φετινή σεζόν, μετρώντας 35 συμμετοχές (3 γκολ) και 3144' αγωνιστικά λεπτά για όλες τις διοργανώσεις.

Μετά το εντός έδρας 2-2 με την Κάισερισπορ, που επέτρεψε στην Ινστανμπούλ Μπασακσεχίρ να πλησιάσει στους 2 βαθμούς την κορυφή (54 - 52), ο τεχνικός της Μπεσίκτας απέκτησε έναν επιπλέον πονοκέφαλο ενόψει της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό.

Θυμίζουμε ότι εκτός ευρωπαϊκής λίστας των "Μαύρων Αετών" έχουν μείνει οι στόπερ Ροδόλφο, Γκιουλιούμ και διαθέσιμοι για το ματς με τους Πειραιώτες είναι οι Τόσιτς (αντιμετωπίζει ενοχλήσεις από ένα χτύπημα στο αριστερό του πόδι αλλά θα είναι στην εντεκάδα την Πέμπτη), Μίτροβιτς (23 ετών, Κροάτης, αποκτήθηκε από την Ριέκα τον Γενάρη - 8 συμμετοχές με ένα 90λεπτο κόντρα στην Χάποελ Μπερ Σεβά) και ο εφεδρικός Νουκάν (14 συμμετοχές, βασικός στα παιχνίδια Κυπέλλου).

AP Photo

TAGS SUPER LIG
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ