SUPER LIG

Δανεικός στη Γαλατάσαράι ο Αρντά Τουράν

Barcelona's Arda Turan, left, scores his side's 4th goal with a personal hat trick during the Champions League, Group C, soccer match between FC Barcelona and Borussia Moenchengladbach at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday Dec. 6, 2016. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona's Arda Turan, left, scores his side's 4th goal with a personal hat trick during the Champions League, Group C, soccer match between FC Barcelona and Borussia Moenchengladbach at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday Dec. 6, 2016. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Σημαντική μετεγγραφική ενίσχυση για τη Γαλατάσαράι, η οποία κατάφερε να συμφωνήσει με τον Αρντά Τουράν, ο οποίος επιστρέφει στην Τουρκία με την μορφή δανεισμού, μιας και δεν ήταν στα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Στη Γαλατάσαράι θα αγωνίζεται φέτος ο Αρντά Τουράν. Η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ συμφώνησε με τη Μπαρτσελόνα για τον δανεισμό του 30χρονου Τούρκου μέσου, ο οποίος δεν ήταν στα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα, πρόκειται να παραχωρηθεί δανεικός (το πιθανότερο) για δύο χρόνια και ενώ το συμβόλαιό του με τον ισπανικό σύλλογο λήγει σε τρία χρόνια. Ο Τουράν επιστρέφει στη Γαλατά έπειτα από έξι χρόνια, έχοντας παίξει σε αυτήν από το 2004 ως το 2011.

Μετά ήρθε η μετακίνηση στην Ισπανία για την Ατλέτικο Μαδρίτης και το 2015 μετακόμισε στην Βαρκελώνη, αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα περίμενε. Πέρυσι, είχε 30 συμμετοχές και 13 γκολ, αλλά φέτος δεν χρησιμοποιήθηκε σε κάποιο ματς, με τον ίδιο να ελπίζει ότι στην χώρα του θα καταφέρει να επανέλθει στο αγωνιστικό επίπεδο που επιθυμεί.

TAGS SUPER LIG
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ