SUPER LIG

Απολύθηκε ο Τούντορ από Γαλατάσαραϊ

Galatasaray's manager Igor Tudor reacts during an UEFA Europa League second qualifying round, soccer match against Ostersund, in Istanbul, Thursday, July 20, 2017. The match ended 1-1 draw, but Ostersund won 3-1 on aggregate. (AP Photo/Lefteris Pitarakis)
Galatasaray's manager Igor Tudor reacts during an UEFA Europa League second qualifying round, soccer match against Ostersund, in Istanbul, Thursday, July 20, 2017. The match ended 1-1 draw, but Ostersund won 3-1 on aggregate. (AP Photo/Lefteris Pitarakis) AP PHOTO/LEFTERIS PITARAKIS

Ο Ίγκορ Τούντορ αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Γαλατάσαραϊ, η οποία ανακοίνωσε την απόλυση του Κροάτη προπονητή το μεσημέρι της Δευτέρας.

Η ήττα της Γαλατάσαραϊ από τη Μαλάτιασπορ εκτός έδρας αποτέλεσε το "κύκνειο άσμα" του Ίγκορ Τούντορ στον πάγκο του συλλόγου.

Η ήττα από την Μπεσίκτας στο προ ημερών ντέρμπι τίτλου και η ανοδική πορεία της Ιστανμπούλ Μπασακσεχίρ βγάζουν εκτός τροχιάς την "τσιμπόμ" και οι διοικούντες αποφάσισαν να ενεργήσουν, πριν χαθεί ο στόχος του πρωταθλήματος.

Η καρέκλα του πρώην τεχνικού του ΠΑΟΚ είχε αρχίσει να τρίζει από το καλοκαίρι, όταν αποκλείστηκε στα προκριματικά του Europa League από την Έστερσουντ, ωστόσο ακολούθησε πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου. Έκτοτε, η Γαλατάσαραϊ άρχισε να χάνει βαθμούς και από μόνη πρώτη και με διαφορά, υποχώρησε στη 2η θέση, μόλις δύο βαθμούς πάνω από Μπεσίκτας και Κάισερισπορ και τρεις από Φενέρμπαχτσε.

Η ήττα της Κυριακής οριστικοποίησε το επερχόμενο "διαζύγιο" και στη γειτονική χώρα απλώς περίμεναν την ανακοίνωση, κάτι που έγινε επισήμως τη Δευτέρα.

Απολύθηκε ο Τούντορ από Γαλατάσαραϊ

Photo credits: AP Photo/Lefteris Pitarakis

TAGS SUPER LIG
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ