ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ζιρόνα - Μπαρτσελόνα: Η LaLiga κάνει ότι μπορεί για να γίνει ο αγώνας στις ΗΠΑ

Ζιρόνα - Μπαρτσελόνα: Η LaLiga κάνει ότι μπορεί για να γίνει ο αγώνας στις ΗΠΑ

Η LaLiga φέρεται να διαφήμισε με τρεις καταχωρήσεις σε εφημερίδα του Μαϊάμι την αναμέτρηση της Ζιρόνα με την Μπαρτσελόνα σε μία προσπάθεια να πιέσει καταστάσεις.

Η πρόθεση της LaLiga για να ανοίξει την αγορά των ΗΠΑ είναι γνωστή, όπως και η πρόθεσή της να διεξαχθεί εκεί η αναμέτρηση της Ζιρόνα με την Μπαρτσελόνα τον Ιανουάριο του 2019. Για αυτό η ισπανική λίγκα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να το πετύχει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "AS" η LaLiga κρύβεται πίσω από το εξώφυλλο της εφημερίδας "Miami Herald" το οποίο ουσιαστικά ήταν διαφήμιση του αγώνα της Ζιρόνα με την Μπαρτσελόνα.

Την ίδια ώρα ήδη έχουν αρχίσει να μαζεύονται υπογραφές διαδικτυακά για να γίνει η αναμέτρηση στο Hard Rock Stadium στο Μαϊάμι. Μάλιστα, ο αριθμός όσων έχουν υπογράψει την αίτηση ξεπερνά τις 30.000. Στις καταχωρήσεις που υπάρχουν σε δύο ακόμα σελίδες της εφημερίδας μπορεί κανείς να διαβάσει: "Ας δώσουμε την ευκαιρία στους νέους να δουν από κοντά τον Μέσι, τον Σουάρες και τον Πικέ".

Πάντως, αξίζει να επισημάνουμε ότι η FIFA είναι αντίθετη σε αυτό το ενδεχόμενο και το έχει εκφράσει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ο Τζιάνι Ινφαντίνο. Ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας είχε δηλώσει τον περασμένο Οκτώβριο: "Η FIFA είναι αντίθετη με την ιδέα της LaLiga και την πρόθεσή της να διεξαχθεί η αναμέτρηση της Ζιρόνα με την Μπαρτσελόνα στις ΗΠΑ ή σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του κόσμου".

Το τι θα γίνει τελικά θα το δούμε σύντομα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ