ΙΣΠΑΝΙΑ

Ζητήθηκε η προφυλάκιση των Ράουλ Μπράβο, Κάρλος Αράντα

Ζητήθηκε η προφυλάκιση των Ράουλ Μπράβο, Κάρλος Αράντα

Οι Ραούλ Μπράβο και Κάρλος Αράντα αρνήθηκαν να καταθέσουν για τα στημένα στην Ισπανία και το δικαστήριο της Ουέσκα το οποίο μετά τη σχετική εισήγηση του εισαγγελέα, αποφάσισε την προφυλάκισή τους.

Ο Ραούλ Μπράβο, ο Κάρλος Αράντα, ο Ινίγκο Λόπεθ και όλοι οι εμπλεκόμενοι των στημένων στην Ισπανία οδηγήθηκαν την Πέμπτη στο δικαστήριο της Ουέσκα για να απολογηθούν.

Η όλη διαδικασία κράτησε εννιά ώρες και οι φερόμενοι ως εγκέφαλοι της υπόθεσης, Ραούλ Μπράβο και Κάρλος Αράντα, αρνήθηκαν να απολογηθούν με την εισαγγελία να ζητάει την προφυλάκιση τους χωρίς εγγύηση και τον δικαστή ναι μεν να αποφασίζει την προφυλάκιση τους ορίζοντας όμως και εγγύηση. Αυτή έχει ύψος 100.000 ευρώ και αν οι δυο τους την καταβάλλουν θα είναι ελεύθεροι μέχρι τη δίκη.

Νωρίτερα είχαν αφεθεί ελεύθεροι με αυστηρούς περιοριστικούς και καταβάλλοντας εγγυήσεις οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση ανάμεσα στους οποίους και ο Ινίγκο Λόπεθ, με τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ και νυν ποδοσφαιριστή της Ντεπορτίβο Λα Κορούνιαν να καταβάλει 75.000 ευρώ.

Ο πρόεδρος της Ουέσκα, Αγουστίν Λασαόσα και ο παίκτης της Βαγιαδολίδ, Μπόρχα Φερνάντεθ κατέβαλλαν 50.000 ευρώ ενώ πρέπει να παρουσιάζονται κάθε 1η και 15η του μήνα στις αρμόδιες αρχές και τους απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα.

Ο Ινίγκο Λόπεθ μιλώντας στους δημοσιογράφους κατά την έξοδο του είπε: " Μας συμπεριφέρθηκαν καλά, υποστήριξα την αθωότητα μου. Είμαι επιβαρυμένος ψυχολογικά αυτές τις τρεις μέρες και θέλω να πάω να ξεκουραστώ".

Διαβάστε ακόμη:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το VIDEO της σύλληψης του Ραούλ Μπράβο για τα στημένα ματς
TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ