ΙΣΠΑΝΙΑ

Ύποπτος για υπόθεση ντόπινγκ ο Τσερίσεβ

Russia's Denis Cheryshev stands at the end of the quarterfinal match between Russia and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Fisht Stadium, in Sochi, Russia, Saturday, July 7, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
Russia's Denis Cheryshev stands at the end of the quarterfinal match between Russia and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Fisht Stadium, in Sochi, Russia, Saturday, July 7, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Ντένις Τσερίσεβ ερευνάται από τις ισπανικές αρχές αντί-ντόπινγκ για την λήψη HGH (αυξητικής ορμόνης) για μη θεραπευτικούς σκοπούς.

Σε μπελάδες έβαλε τον Ντένις Τσερίσεβ ο πατέρας του. Ο 27χρονος εξτρέμ, δανεικός από τη Βιγιαρεάλ στη Βαλένθια και σκόρερ τεσσάρων τερμάτων στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 με την εθνική Ρωσίας, ερευνάται για υπόθεση ντόπινγκ, μέσω λήψης HGH (αυξητικής ορμόνης) για μη θεραπευτικούς σκοπούς.

Η Παγκόσμια Υπηρεσία αντί-ντόπινγκ αποκάλυψε στο BBC Sport ότι η υπόθεση είναι στα χέρια των ισπανικών αρχών. Την αποκάλυψη για λήψη HGH από τον Τσερίσεβ έκανε ο πατέρας του, που λίγη ώρα μετά υποστήριξε πως αυτό έγινε πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο και η παρεξήγηση οφείλεται σε παρερμηνεία των λόγων του από έναν δημοσιογράφο.

Ο παίκτης μίλησε στη ρωσική Sport-Express τονίζοντας πως "από την πλευρά μου τα πάντα έγιναν με ειλικρίνεια και πιστεύω πως δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα. Νομίζω πως θα ήταν καλύτερα να αφήσουμε την υπόθεση στα χέρια των γιατρών, που έχουν κάνει τα πάντα με τον σωστό τρόπο".

Αν ο Τσερίσεβ κριθεί ένοχος για την λήψη HGH (αυξητικής ορμόνης) για μη θεραπευτικούς σκοπούς, τότες κινδυνεύει με καμπάνα αποκλεισμού που μπορεί να φτάσει ακόμη και τα 4 χρόνια.\

AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ