ΙΣΠΑΝΙΑ

Τρελό σενάριο για Μαραντόνα στην Εθνική Ισπανίας

Τρελό σενάριο για Μαραντόνα στην Εθνική Ισπανίας

Ο υποψήφιος για την προεδρία της ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Αντόνιο Τόρες, δήλωσε ότι σε περίπτωση που εκλεγεί, προπονητής της Εθνικής θα αναλάβει ο Αρμάντο Ντιέγκο Μαραντόνα.

Μπορεί η πορεία του Αρμάντο Ντιέγκο Μαραντόνα στους προπονητικούς πάγκους να μην είναι επιτυχημένη, όμως το όνομά του από μόνο του μπορεί να αποτελέσει κίνητρο για πολλές ομάδες να τον κάνουν δικό τους

Ο Μαραντόνα είναι προπονητής της Χιμνάσια Λα Πλάτα και όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Αργεντινής θα συνεχίσει στο ίδιο πόστο και τη νέα σεζόν. Πάντως, από την Ισπανία ακούστηκε και ένα άλλο, τρελό σενάριο.

Συγκεκριμένα, ο υποψήφιος πρόεδρος στις εκλογές της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ισπανίας, Αντόνιο Τόρες, έκανε μία δήλωση που σηκώνει συζήτηση. Όπως δήλωσε στο καταλανικό Beteve, αν εκλεχθεί πρόεδρος, τότε ο επόμενος προπονητής της Εθνικής Ισπανίας θα είναι ο Αρμάντο Ντιέγκο Μαραντόνα.

Μάλιστα, ο Τόρες ισχυρίστηκε ότι υπάρχει ήδη συμφωνία με τον Ρομπέρτο Τρότα, πρώην παίκτη της Αργεντινής και τον Ματίας Μόρλα, ο οποίος εκτελεί χρέη δικηγόρου του Μαραντόνα. Ο Τόρες διαμήνυσε ότι στόχος του είναι να οδηγήσει την Ισπανία στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ το 2022.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ