ΙΣΠΑΝΙΑ

Τραυματισμός αλά Τόρες στην Ισπανία

Τραυματισμός αλά Τόρες στην Ισπανία

Ποδοσφαιριστής στην 4η κατηγορία της Ισπανίας υπέστη τραυματισμό παρόμοιο με του Φερνάντο Τόρες, με συνέπεια να παραμείνει στον αγωνιστικό χώρο αναίσθητος για περίπου μισή ώρα (video).

Τρόμαξαν παίκτες και φίλαθλοι με τον τραυματισμό ενός ποδοσφαιριστή της Ρίβερ Έμπρο, σε αγώνα με την Αρνέδο για την 4η κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος.

Ο επιθετικός των φιλοξενουμένων, Έκτορ, ξεχύθηκε στην αντεπίθεση στο 71ο λεπτό, ωστόσο ο τερματοφύλακας Ερίκ βγήκε από την εστία του για να προλάβει την μπαλιά. Οι δύο ποδοσφαιριστές συγκρούστηκαν, με τον Έκτορ να πέφτει στο έδαφος και να χάσει τις αισθήσεις του.

Συμπαίκτες και αντίπαλοι αμέσως αντιλήφθηκαν το σοβαρό της υπόθεσης και φώναζαν τους γιατρούς του γηπέδου να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο για τις πρώτες βοήθειες στον άτυχο Ισπανό.

Το παιχνίδι διεκόπη, με τον Έκτορ να κείτεται στο έδαφος για περίπου μισή ώρα και όταν συνήλθε, να διακομίζεται στο νοσοκομείο της Καλαόρα με ασθενοφόρο.

Η Αρνέδο ανακοίνωσε τη Δευτέρα μέσω social media ότι ο παίκτης είναι καλά στην υγεία του και ευχαρίστησε τη βοήθεια της Ρίβερ Έμπρο για την άμεση ανταπόκριση στον τραυματισμό.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ