ΙΣΠΑΝΙΑ

Τόμας Πάρτεϊ, ο αφανής ήρωας της Ατλέτικο

Atletico's Thomas Partey celebrates after scoring a goal during a Spanish La Liga soccer match between Atletico de Madrid and Levante at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Spain, Saturday, Jan. 2, 2016. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)
Atletico's Thomas Partey celebrates after scoring a goal during a Spanish La Liga soccer match between Atletico de Madrid and Levante at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Spain, Saturday, Jan. 2, 2016. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza) AP

Ο Τόμας Πάρτεϊ είναι ο μοναδικός παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης, που έχει σκοράρει σε όλες τις διοργανώσεις. Από τελευταία επιλογή το καλοκαίρι, βασικός τους τελευταίους μήνες. (VIDEO)

Το σκοράρισμα είναι ένα από τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο Ντιέγκο Σιμεόνε στην Ατλέτικο. Η ''αφλογιστία'' του Γκριεζμάν δημιουργεί πρόβλημα στην ομάδα της Μαδρίτης. Το πρόσωπο που έχει βοηθήσει μέχρι τώρα σε αυτό τον τομέα ακούει στο όνομα Τόμας Πάρτεϊ.

Ο 24χρονος Γκανέζος μέσος έχει σκοράρει σε όλες τις διοργανώσεις, στις οποίες συμμετέχει η ομάδα του μετρώντας σε 15 αγώνες τέσσερα τέρματα.

Στην La Liga βρήκε δίχτυα στις νικηφόρες ''αποδράσεις'' της Ατλέτικο εναντίον της Λας Πάλμας με 5-1 και εναντίον της Λα Κορούνια με 1-0. Μάλιστα, κόντρα στη δεύτερη χάρισε τη νίκη στην ομάδα του με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 90'. Επιπρόσθετα, έχει πετύχει ένα τέρμα κόντρα στην Καραμπάχ για το Champions League και ένα ακόμη απέναντι στην Έλτσε για το Copa del Rey.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Πάρτεϊ το περασμένο καλοκαίρι ήταν ένα βήμα πριν την έξοδο από τον ισπανικό σύλλογο, καθώς αναζητούσε ομάδα που θα του πρόσφερε παραπάνω λεπτά συμμετοχής. Χαρακτηριστικά, ο Αφρικανός κεντρικός χαφ τη σεζόν 2016-17 είχε συνολικά 987 αγωνιστικά λεπτά, τα οποία φέτος έχει ήδη ξεπεράσει αγωνιζόμενος 1.023 λεπτά.

Η αλματώδης εξέλιξη του Πάρτεϊ τον έχει κάνει, να ξεχάσει τις δυσκολίες του καλοκαιριού και να λογίζεται ως βασικό μέλος της Ατλέτικο. Η διοίκηση, μάλιστα, φρόντισε να του ανανεώσει έγκαιρα το συμβόλαιο, τον περασμένο Φεβρουάριο, επεκτείνοντας το έως το 2022.

Το ντεφορμάρισμα του Γκριεζμάν μπορεί να προβληματίζει τον Σιμεόνε, έχει πάντως και λόγους να χαμογελά. Ένας από αυτούς ακούει στο όνομα Τόμας Πάρτεϊ.

Το γκολ του Πάρτεϊ κόντρα στην Λα Κορούνια

Photo Credits: AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ