ΙΣΠΑΝΙΑ

Το ποστάρισμα του Κανιθάρες για τον Ρέγιες που προκάλεσε αντιδράσεις

Valencia goalkeeper Santiago Canizares from Spain reacts during the Group B Champions League soccer match against Schalke 04 at the Mestalla Stadium in Valencia, Spain, Wednesday, Nov . 28, 2007. (AP Photo/Fernando Bustamante)
Valencia goalkeeper Santiago Canizares from Spain reacts during the Group B Champions League soccer match against Schalke 04 at the Mestalla Stadium in Valencia, Spain, Wednesday, Nov . 28, 2007. (AP Photo/Fernando Bustamante) AP PHOTO/FERNANDO BUSTAMANTE

Η οπτική γωνία που επέλεξε να δει το τροχαίο δυστύχημα του Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες ο Σαντιάγο Κανιθάρες προκάλεσε βομβαρδισμό σχολίων στα social media και υποχρέωσε τον Ισπανό παλαίμαχο κίπερ να προχωρήσει σε επεξηγήσεις.

Το βράδυ του Σαββάτου έλαβε χώρα μία γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου με τον τελικό του Champions League όμως ταυτόχρονα η 1η Ιουνίου ήταν και μαύρη ημέρα για τον αθλητισμό, καθώς σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες.

Σύσσωμος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης εξέφρασε τη θλίψη του για την απώλεια του 35χρονου Ισπανού ποδοσφαιριστή (μαζί του στο μοιραίο αμάξι ήταν και δύο ξαδέρφια του που έχασαν και αυτή τη ζωή τους), ωστόσο μία ημέρα αργότερα ήρθε το μήνυμα του Σαντιάγο Κανιθάρες να δημιουργήσει πολεμική.

"Η υπερβολική ταχύτητα είναι μία συμπεριφορά που πρέπει να επικρίνεται. Στο δυστύχημα υπήρχαν και άλλα θύματα πέρα από εκείνον που οδηγούσε. Ο Ρέγιες δεν αξίζει να δέχεται τιμές σαν να ήταν ήρωας, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν στενοχωριέμαι για αυτό που έγινε και δεν προσεύχομαι για τις ψυχές τους", έγραψε ο άλλοτε κίπερ της Βαλένθια, με το σχόλιο όμως αυτό που δημοσίευσε στο Twitter να προκαλεί αντιδράσεις στα social media.

Το αποτέλεσμα ήταν να σπεύδει να κάνει επεξηγηματική δήλωση: "Ίσως αυτά που είπα να μην τα κατάλαβαν καλά κάποιοι. Φυσικά και αξίζει τιμές για την καριέρα του και για αυτά που προσέφερε στο ποδόσφαιρο.

Διαβάζω κάθε είδους γνώμη και τις σέβομαι όλες, ειδικά σήμερα και κάποιες που συνοδεύονται από προσβολές. Η πρόθεσή μου είναι να καταδικάζω την αδιαφορία και να τους καλέσω όλους να αντιληφθούν πόσα λάθη κάνουμε. Νομίζω ότι αυτή η σκέψη είναι απόλυτα συμβατή με τον πόνο".

Photo Credits: AP Photo/Fernando Bustamante

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ