ΙΣΠΑΝΙΑ

Το πιο "άκυρο" έγκυρο γκολ της σεζόν!

Το πιο "άκυρο" έγκυρο γκολ της σεζόν!

Η Οσασούνα πέρασε (0-2) από την Ταραγόνα με τον Σίσκο να σκοράρει, καθώς όλη η άμυνα κι ο γκολκίπερ των γηπεδούχων σταμάτησε όταν ο βοηθός σήκωσε τη σημαία για οφσάιντ, αλλά ο διαιτητής συνέχισε το ματς. (VIDEO)

Είναι μία από τις πιο πολυσυζητημένες φάσεις στην Ισπανία την Κυριακή (6/5) και παρατηρήθηκε στο "Nou Estadi de Tarragona" και την αναμέτρηση της Χιμνάστικ με την Οσασούνα για την 38η αγωνιστική της Segunda Division.

Η ομάδα της Παμπλόνα έφυγε με τη νίκη (0-2) από την Καταλονία, ωστόσο το γκολ με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα σήκωσε "θύελλα αντιδράσεων".

Στο 43ο λεπτό, ο Σίσκο Χιμένεθ παρέλαβε την μπάλα στο κέντρο της άμυνας της Χιμνάστικ. Ο επόπτης σήκωσε τη σημαία για οφσάιντ, αλλά ο διαιτητής, Γκιγιέρμο Κουάδρα, ορθώς πήρε πάνω του τη φάση κι άφησε να συνεχιστεί το ματς.

Η άμυνα των "γράνες" (παρατσούκλι της Ταραγόνα) σταμάτησε, περιμένοντας τον διαιτητή να σταματήσει τη φάση. Ο Σίσκο Χιμένεθ, αιφνιδιάστηκε κι ο ίδιος, αλλά μόλις αντιλήφθηκε ότι το ματς συνεχίζεται και οι αντίπαλοι έσπευσαν πάνω του, σκόραρε με τακουνάκι.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ