Το γκολ - "ξυπνητήρι" που έσωσε Ισπανό δημοσιογράφο από τρακάρισμα!

Ο Ισπανός δημοσιογράφος, Φραν Γκάγκο, αποκοιμήθηκε πάνω στο τιμόνι τον περασμένο Οκτώβριο. Η περιγραφή στο ράδιο του γκολ του Κίκε Μπάρχα στο Οσασούνα - Κόρδοβα τον ξύπνησε και πιθανότατα του έσωσε τη ζωή!

Η Οσασούνα νίκησε 3-1 την Κόρβοβα το απόγευμα της 13ης Οκτωβρίου για την 9η αγωνιστική της Segunda División κι ο Κίκε Μπάρχα πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας από την Παμπλόνα.

Αυτό το γκολ έσωσε πιθανότατα τη ζωή του Ισπανού δημοσιογράφου, Φραν Γκάγκο. Ο Ανδαλουσιανός ταξίδευε με το αυτοκίνητό του από το Κάντιθ στην Ουέλβα, όταν κουρασμένος από τη δουλειά, αποκοιμήθηκε πάνω στο τιμόνι.

Καθώς είχε χάσει τον έλεγχο του οχήματος κι έβγαινε εκτός πορείας, άκουσε από το ράδιο την κραυγή του "γκοοοολ". Ο Γκάγκο ξύπνησε, προσέκρουσε πάνω σε δένδρο, αλλά ευτυχώς είναι ακόμη ζωντανός.

"Όταν οδηγώ βάζω το πρόγραμμα "Tiempo de Juego" για να δω την εξέλιξη των ματς. Έπαιζε η Οσασούνα με την Κόρδοβα. Αποκοιμήθηκα. Ενώ είχα κλείσει για δευτερόλεπτα τα μάτια, άκουσα: Γκοοοοοοολ. Ξύπνησα. Είδα ότι βγήκα εκτός ασφάλτου. Το μόνο που κατάφερα ήταν να στρίψω το τιμόνι. Έπεσα πάνω σε ένα δέντρο", υποστήριξε ο Ανδαλουσιανός.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Όταν συνέλαβαν τον Μανώλη Αγγελόπουλο να παίζει μπαρμπούτι

"Τι κάναμε δηλαδής; Ζάρια παίζαμε. Τι θέλατε να παίζουμε; Μπριτς και κουμ-καν";

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΒΑ ΣΕ 24 ΛΕΠΤΑ

Στη σκιά του Ντουράντ και του Ντέιβις

Ο σοβαρός τραυματισμός του Ντουράντ, η επερχόμενη ανταλλαγή του Ντέιβις, η σύνταξη του Πάρκερ κι ο Μεσίνα που γύρισε στην Ευρώπη. Χάρης Σταύρου και Δημήτρης Σκούρτας συζητούν τις εξελίξεις στο I Pod This Game.