ΙΣΠΑΝΙΑ

Το διαστημικό πρωτοσέλιδο της Marca για το Ρεάλ-Μπάγερν!

Belgium forward Eden Hazard poses for the media during his official presentation after signing for Real Madrid at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Thursday, June 13, 2019. Real Madrid announced last week that it had acquired the 28-year-old Belgian playmaker from Chelsea for a reported fee of around 100 million euros ($113 million) plus variables, making him the club's most expensive signing ever. (AP Photo/Manu Fernandez)
Belgium forward Eden Hazard poses for the media during his official presentation after signing for Real Madrid at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Thursday, June 13, 2019. Real Madrid announced last week that it had acquired the 28-year-old Belgian playmaker from Chelsea for a reported fee of around 100 million euros ($113 million) plus variables, making him the club's most expensive signing ever. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Η Ρεάλ Μαδρίτης δίνει τα ξημερώματα της Κυριακής το πρώτο της ματς για τη φετινή σεζόν, κόντρα στην Μπάγερν στο International Champions Cup, με την "Marca" να παρουσιάζει την αναμέτρηση με ένα άκρως εντυπωσιακό πρωτοσέλιδο εμπνευσμένο από το διάστημα!

Έχουν περάσει δύο ολόκληροι μήνες από τότε που η Ρεάλ βγήκε για τελευταία φορά στο χορτάρι για να πάρει μέρος σε αγώνα (ήττα με 2-0 από την Μπέτις στις 19 Μαΐου για την τελευταία αγωνιστική της περασμένης σεζόν στην ισπανική Λίγκα), με την ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν να είναι όμως τώρα έτοιμη για restart.

Η αρχή είναι μάλιστα πολύ ενδιαφέρουσα, με τους "μερένγκες" να κοντράρονται τα ξημερώματα του Σαββάτου (03:00 ώρα Ελλάδας) με την Μπάγερν στο πλαίσιο του International Champions Cup και να εμπνέουν την "Marca" για ένα πρωτοσέλιδο που θα συζητιέται για καιρό.

Και αυτό γιατί έχει φωτογραφία στο σημερινό της φύλλο έναν αστροναύτη που έχει καρφώσει στο φεγγάρι δύο σημαίες: της Ρεάλ και της Μπάγερν! Πώς έκανε αυτή τη σύνδεση η ισπανική εφημερίδα; Ιδού η αιτία:

"Το ξημέρωμα της 21ης Ιουλίου του 1969 βρήκε τον πλανήτη να μένει ξάγρυπνος ελπίζοντας στην άφιξη του ανθρώπου στο φεγγάρι. Τώρα,50 χρόνια μετά, θα μείνει ξύπνιος για να δει την πρώτη εμφάνιση της Ρεάλ με τον γκαλάκτικο Αζάρ... στο Χιούστον", αναφέρει το πρωτοσέλιδο!

Το διαστημικό πρωτοσέλιδο της Marca για το Ρεάλ-Μπάγερν!

Σημειώνεται πως για την Μπάγερν Μονάχου το ματς με την Ρεάλ θα είναι το δεύτερο καλοκαιρινό φιλικό της αφού την περασμένη Πέμπτη αγωνίστηκε κόντρα στην Άρσεναλ στο πλαίσιο του φημισμένου τουρνουά, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 από τους Λονδρέζους.

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ