ΙΣΠΑΝΙΑ

Θρήνος στην Ατλέτικο: Πέθανε ο 14χρονος Κριστιάν Μιντσόλα

Θρήνος στην Ατλέτικο: Πέθανε ο 14χρονος Κριστιάν Μιντσόλα

Η Ατλέτικο Μαδρίτης θρηνεί τον χαμό του 14χρονου Κριστιάν Μιντσόλα, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή το Σάββατο (28/3) από ανακοπή. "Είμαστε σοκαρισμένοι" δήλωσε ο πρόεδρος των "ροχιμπλάνκος" Ενρίκε Θερέθο.

Την ώρα που στην Ισπανία ο ένας θάνατος ακολουθεί τον άλλον από τον κορονοϊό, το Σάββατο (28/3) η Ατλέτικο Μαδρίτης ανακοίνωσε τον χαμό του 14χρονου Κριστιάν Μιντσόλα, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή από ανακοπή. Ήταν γεννημένος στις 02/19/2006...

Ο μικρός είχε πρωτοπάει στην Ατλέτικο το 2013-2014 και η φετινή ήταν η έκτη του σεζόν στην ομάδα. "Είμαστε σοκαρισμένοι από τα θλιβερά νέα με τον χαμό του παίκτη μας. Λυπούμαστε βαθιά για την απώλειά του. Ολόκληρη η οικογένεια της Ατλέτικο θα βρίσκεται στο πλευρό της οικογένειας του Κριστιάν και των φίλων του σε αυτές τις στιγμές του πόνου" ανέφερε ο πρόεδρος των "ροχιμπλάνκος" Ενρίκε Θερέθο.

Ο CEO της Ατλέτικο δήλωσε: "Το αίσθημα της αδυναμίας βοήθειας που δημιουργείται σε καταστάσεις όπως αυτές είναι φρικτό. Τις τελευταίες μέρες, άνθρωποι πολύ κοντά μου έχουν πεθάνει, κάποιοι από κοροναϊό και άλλοι από άλλες ασθένειες. Το αίσθημα ότι δεν μπορείς να τους πεις αντίο, όπως τους αξίζει, όπως στην περίπτωση του Κριστιάν, το αίσθημα της αδικίας, είναι τόσο μεγάλο, σου αφήνει την καρδιά σπασμένη. Ο Κριστιάν ήταν μόλις 14 χρονών.

Από εδώ ένα φιλί για όλη την οικογένειά του και για όλους εκείνους της μεγάλης αθλητικής οικογένειας που υποφέρουν από παρόμοιες καταστάσεις. Από σήμερα η σημαία μας για τον Κριστιάν και για όλους τους αθλητές που πέθαναν τις τελευταίες εβδομάδες, θα κυματίζει μεσίστια".

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ