ΙΣΠΑΝΙΑ

Θέλεις γκολ; Βάλε Γιαννιώτα!

Θέλεις γκολ; Βάλε Γιαννιώτα!

Αυτό που πετυχαίνει τον τελευταίο καιρό ο Γιάννης Γιαννιώτας είναι απίθανο! Μπαίνει αλλαγή, με Βαγιαδολίδ και Εθνική Ελλάδας, και σκοράρει μέσα σε ελάχιστα λεπτά. Το ίδιο έκανε και την Πέμπτη (12/10)! (VIDEOS).

Στις 16 Σεπτεμβρίου ο Γιάννης Γιαννιώτας έκανε το ντεμπούτο του με τη Βαγιαδολίδ στη Segunda Division, στην αναμέτρηση με τη Γρανάδα. Δύο λεπτά και 4 δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του κατόρθωσε να σκοράρει.

Μπήκε στο 78' και στο 80' βρήκε δίχτυα. Η πρώτη του επαφή με την μπάλα ήταν το κοντρόλ του και η δεύτερη το πλασέ του με οποίο σκόραρε, κάνοντας το 2-0, στο τελικό 2-1.

Την Τρίτη 10 Οκτωβρίου η Ελλάδα έπαιζε στο "Γ. Καραϊσκάκης" κόντρα στο Γιβραλτάρ. Ο Μίχαελ Σκίμπε έριξε στη "μάχη" τον διεθνή εξτρέμ στο 74' και στο 78' αυτός έγραψε το 4-0.

Την Πέμπτη (12/10) η Βαγιαδολίδ τέθηκε αντιμέτωπη στην έδρα της με την Αλκορκόν, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Segunda. Ο προπονητής του Λουίς Θέσαρ τον πέρασε στον αγώνα στο 86' και στο 90'+1', σκόραρε με εξαιρετικό αριστερό πλασέ.

Μέσα σε περίπου ένα μήνα ο 24χρονος, έχει σκοράρει τρεις φορές λίγο αφότου έγινε αλλαγή. Την πρώτη φορά χρειάστηκε 2', τη δεύτερη 4' και την τρίτη 5'. Η Βαγιαδολίδ, παρεμπιπτόντως, επικράτησε 4-0 της Αλκορκόν και ύστερα από εννέα αγώνες είναι στην 3η θέση, στο -1 από Νουμάνθια και Σπόρτινγκ Χιχόν...

Αυτή ήταν η τρίτη συμμετοχή του Γιαννιώτα στην ισπανική ομάδα.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ